Αθλητισμός

Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες: Η τελευταία φωτογραφία μέσα από το αυτοκίνητο

Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες: Η τελευταία φωτογραφία μέσα από το αυτοκίνητο
Μια συγκλονιστική φωτογραφία είδε το φως της δημοσιότητες λίγες στιγμές πριν ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες χάσει τη ζωή του.

Ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες άφησε πριν από λίγες μέρες την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής ενεπλάκη σε τροχαίο που τελικά του στοίχισε τη ζωή του. Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε σοκ σε όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Ο 35χρονος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στη χώρα του με μεγάλη καριέρα σε σπουδαίες ομάδες. Ενδεικτικά, φόρεσε τις φανέλες των Σεβίλλη, Ατλέτικο Μαδρίτης, Ρεάλ Μαδρίτης και Άρσεναλ.

Το τραγικό συμβάν έγινε όταν ο Ρέγιες αποφάσισε να πάρει τα ξαδέρφια του μια βόλτα με το αυτοκίνητο. Από το τροχαίο γλίτωσε μόνο ο ένας από τους τρεις επιβαίνοντες, ο Χουάν Μιγκέλ Καλδερόν, ο οποίος και προκάλεσε ανατριχίλα με μία φωτογραφία που ανέβασε στο διαδίκτυο, λίγα λεπτά πριν το μοιραίο συμβάν. Σε αυτή ο πρώην παίκτης της Σεβίλλης είναι χαμογελαστός χωρίς να μπορεί να φανταστεί ότι μερικές στιγμές αργότερα θα έχανε τη ζωή του.

Θυμίζουμε ότι η  πιθανότερη αιτία του δυστυχήματος είναι η υπερβολική ταχύτητα που ανέπτυξε ο Ρέγιες οδηγώντας το αυτοκίνητό του. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία διαπιστώθηκε πως ο Ισπανός πρώην διεθνής έτρεχε με 237 χιλιόμετρα την ώρα στον αυτοκινητόδρομο. Το όχημά του, μία Mercedes Brabus S550 παρουσίασε πρόβλημα στα ελαστικά. Μετά από καιρό μη χρήσης του οχήματος από τον Ρέγιες, διαπιστώθηκε ότι δεν είχε την απαιτούμενη πίεση στα ελαστικά, με αποτέλεσμα ένα από αυτά να σκάσει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments