Lifestyle

Αντωνία Καλλιμούκου: Άφησε τη showbiz – Αυτό είναι το νέο της επάγγελμα

Αντωνία Καλλιμούκου: Άφησε τη showbiz – Αυτό είναι το νέο της επάγγελμα
Η Αντωνία Καλλιμούκου αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της.

Η Αντωνία Καλλιμούκου έγινε γνωστή πριν από λίγα χρόνια με τη συμμετοχή της στα καλλιστεία. Στη συνέχεια ήταν μέλος σε πάνελ πολλών τηλεοπτικών εκπομπών. Όλα αυτά μέχρι τώρα καθώς πήρε την απόφαση να κάνει στροφή στην καριέρα της. Το γνωστό μοντέλο έχει σπουδάσει στη νομική και πλέον εργάζεται στο μεγάλο δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την RealLife η Αντωνία Καλλιμούκου τελείωσε από τη showbiz και πλέον εργάζεται σε δικηγορικό γραφείο! «Αυτή η αλλαγή ήταν απαραίτητη για την Αντωνία, η οποία είναι ένα συγκροτημένο άτομο που πατά γερά στα πόδια του και δεν έχει επηρεαστεί από τον λαμπερό κόσμο της showbiz», αναφέρει το ρεπορτάζ.

View this post on Instagram

Όταν εργάζεσαι στο πιο ωραίο και φιλόξενο περιβάλλον!!! #lawfirm #office @vasiliki_papanik #lawyer #officemanager #athens #kolwnaki

A post shared by @ kallimoukaki on

Τα τελευταία χρόνια η Αντωνία Καλλιμούκου διατηρεί δεσμό με τον Νίκο Παραδείση με τον οποίο ζει έναν μεγάλο έρωτα, ο οποίος την οδήγησε να κάνει στροφή στα επαγγελματικά της, αφήνοντας πίσω της οριστικά τον χώρο των media. Οι δυο τους προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments