Lifestyle

MasterChef: Ο Χρήστος Μπάρκας περιέγραψε μια μέρα του στο reality

MasterChef: Ο Χρήστος Μπάρκας περιέγραψε μια μέρα του στο reality
Ο Χρήστος Μπάρκας αποκάλυψε πως περνούσε τις μέρες του στο Masterchef.

Το MasterChef ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία για άλλη μια σεζόν. Μπορεί ο Μανώλης να ήταν αυτός που πήρε την πρώτη θέση,αλλά τις εντυπώσεις κέρδισε σίγουρα ο Χρήστος Μπάρκας. Ο γνωστός “κρατς” κέρδισε τους πάντες με τον χαρακτήρα του και τις μαγειρικές του ικανότητες. Μάλιστα, ήδη υπάρχουν πληροφορίες που τον θέλουν να έχει δεχτεί πρόταση για να συμμετάσχει σε τηλεοπτική εκπομπή.

Η μεγάλη δημοσιότητα έχει φέρει και αρκετές συνεντεύξεις. Σε μια από αυτές ο Χρήστος αποκάλυψε όλα όσα έγιναν στο σπίτι του MasterChef. Από το πως περνούσε μια τυπική μέρα στον διαγωνισμό μέχρι αν είχε τελικά κόντρα με την Σπυριδούλα. Η συγκεκριμένη συνέντευξη δόθηκε στο  «TV ΕΘΝΟΣ» και στη Φωφώ Μπόνιου.

View this post on Instagram

A post shared by Χρήστος Μπάρκας (@xristosmparkas1) on

Περιγράψτε μας ένα τυπικό 24ωρο στο «MasterChef». Τι ώρα ξυπνούσατε, τι ώρα κοιμόσασταν;

Πρωινό ξύπνημα στις 5 και αμέσως δουλειές για το σπίτι, πλύσιμο, ένα γρήγορο σκούπισμα, σφουγγάρισμα, να βάλω πλυντήριο και να κάνω καφέ για τα παιδιά. Είμαι ψυχαναγκαστικός με την καθαριότητα και έπρεπε να είναι όλα στην εντέλεια. Στη συνέχεια περνούσαμε πολλές ώρες στο πλατό και το βράδυ επιστροφή στο σπίτι, διάβασμα μέχρι τις 12. Πολλές φορές κοιμόμουν νωρίτερα και σηκωνόμουν 3 η ώρα τα ξημερώματα και μέχρι τις 5 – 6 εφάρμοζα συνταγές. Όταν οι άλλοι κοιμούνταν, εγώ μαγείρευα. Μη νομίζετε, άυπνος ήμουν 4,5 μήνες. Ήθελα να πειραματιστώ και να δώσω το 100%.

Ποιο ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που είχατε ν’ αντιμετωπίσετε σε σχέση με τη διαβίωση;

Οι χαρακτήρες. Ο καθένας ήταν διαφορετικός. Άλλος επιφυλακτικός, άλλος πιο ισορροπημένος, άλλος πιο παρορμητικός.

View this post on Instagram

A post shared by Χρήστος Μπάρκας (@xristosmparkas1) on

Με τη Σπυριδούλα πώς τα πηγαίνατε; Υπήρχε κόντρα;

Όποια κι αν είναι τα σχόλια, ειλικρινά τα αντιμετωπίζω όπως πρέπει και χωρίς να διαπληκτιστώ. Για να μάθεις να μιλάς όμορφα, πρέπει να μάθεις να σκέφτεσαι όμορφα. Οπότε σας απάντησα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments