Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Διερευνητική επαφή για Μάρκοβιτς και Πάβλοβιτς

Ολυμπιακός: Διερευνητική επαφή για Μάρκοβιτς και Πάβλοβιτς
Ο Ολυμπιακός έκανε διερευνητική κρούση στην Παρτιζάν για τους δύο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, αλλά οι απαιτήσεις των Σέρβων κρίθηκαν υπερβολικές.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει ακάθεκτος την αναζήτηση ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα μπορούσαν να αποτελέσουν “δυνατά” μέλη του ρόστερ στα επόμενα χρόνια. Υπό αυτό το πρίσμα, οι “ερυθρόλευκοι” προσέγγισαν την πλευρά της Παρτιζάν, ώστε να μάθουν πόσο κοστολογούνται δύο αξιόλογες περιπτώσεις, οι οποίες βρίσκονται στην ομάδα της Σερβίας. Ο λόγος για τους Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς και Στραχίνια Πάβλοβιτς.

Οι δυο τους αποτελούν ένα ιδιαίτερα σημαντικό δίδυμο για το σερβικό ποδόσφαιρο. Αμφότεροι αγωνίζονται στη θέση του σέντερ μπακ και οι συστάσεις που τους συνοδεύουν, κάνουν λόγο για δύο αρκετά ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Τα νέα αυτά έφτασαν και στον Ολυμπιακό, ο οποίος δεν δίστασε να κάνει μια πρώτη, διερευνητική επαφή, ώστε να μάθει τις προθέσεις της Παρτιζάν, σύμφωνα με τη LiveSport.

Ωστόσο, η απάντηση που ελήφθη από τη μεριά των Σέρβων, ώθησε τον Ολυμπιακό στο να κάνει ένα βήμα πίσω. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι απαιτήσεις την Παρτιζάν κρίθηκαν αρκετά υψηλές για τα δεδομένα.

Η Παρτιζάν αξιώνει τέσσερα εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του Μάρκοβιτς και πέντε εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του Πάβλοβιτς. Μάλιστα, ο σερβικός Τύπος αναφέρει πως ο δεύτερος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Γιουβέντους, η οποία έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Η ιταλική ομάδα φέρεται να προσφέρει συνολικά επτά εκατομμύρια ευρώ, για την απόκτησή του από τη σερβική ομάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments