Lifestyle

Έλια Ιωαννίδου: Η Σάσα από το “Τατουάζ” παντρεύτηκε

Έλια Ιωαννίδου: Η Σάσα από το “Τατουάζ” παντρεύτηκε
Με θέμα "Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων", ο γάμος της Έλιας Ιωαννίδου και του Αλέξανδρου Αλεξάνδρου κέντρισε τα βλέμματα, εντυπωσιάζοντας τόσο με τις ενδυματολογικές επιλογές τους όσο και με τον στολισμό.

Ο γάμος της Έλιας Ιωαννίδου και Αλέξανδρου Αλεξάνδρου ήταν ένας από τους πιο εντυπωσιακούς γάμους της χρονιάς. Με θέμα “Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων“, ο γάμος κέντρισε τα βλέμματα, εντυπωσιάζοντας τόσο με τις ενδυματολογικές επιλογές του ζυγαριού όσο και με τον στολισμό.

Το μυστήριο του γάμου πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα και Πάντων των Ρώσων Αξίων ενώ ακολούθησε δεξίωση στο Κτήμα Ονείρων, όπου πολλοί καλεσμένοι ήταν και ντυμένοι ανάλογα με το θέμα του παραμυθιού. Η εντυπωσιακή ηθοποιός, Έλια Ιωαννίδου, την οποία γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη δημοφιλή σειρά “Τατουάζ” κέντρισε τα βλέμματα με το υπέρλαμπρο και ξεχωριστό νυφικό της.

 Η Ελία Ιωαννίδου επέλεξε να φορέσει ένα νυφικό στολισμένο με ιριδίζουσες παγιέτες και γαλάζιο βέλο, ενώ οι κουμπάρες της ήταν ντυμένες καμαριέρες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments