Lifestyle

Ζέτα Μακρυπούλια: Αγνώριστη σε φωτογράφιση της, 17 χρόνια πριν (pic)

Ζέτα Μακρυπούλια: Αγνώριστη σε φωτογράφιση της, 17 χρόνια πριν (pic)
H Ζέτα Μακρυπούλια είναι πλέον ξανθιά, αλλά πριν από 17 χρόνια ήταν αγνώριστη.

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι μια πανέμορφη ξανθιά γυναίκα, η οποία έχει κάνει πολλές φωτογραφίσεις. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια, ωστόσο, στο παρελθόν έχει υπάρξει μελαχρινή. Μάλιστα και τότε ήταν πολύ όμορφη και αρκετά γοητευτική. Έτσι αποφάσισε η ίδια να δημοσιεύσει μια φωτογραφία από τα παλιά.

Μάλιστα η ίδια αναφέρει πως η φωτογραφία έχει τραβηχτεί το μακρινό 1996 και όπως αποκάλυψε, τότε έβαφε τα μαλλιά της, με χρωμοσαμπουάν. Αξίζει να σημειωθεί πως η Ζέτα Μακρυπούλια είναι μια γυναίκα που δεν διστάζει να τσαλακώσει την εικόνα της, καθώς αρκετά συχνά ανεβάζει στα social φωτογραφίες χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Δεν έχει ανάγκη άλλωστε, αφού ακόμα και χωρίς μακιγιάζ είναι πανέμορφη.

«Καλησπέρα στην όμορφη παρέα! Αυτό κι αν είναι throwback! Ιούνιος του 1996. Περιοδικό Κλικ. Τότε για κάποιο λόγο μου άρεσαν τα σκούρα μαλλιά. Θυμάμαι τα έβαφα με χρωμοσαμπουάν δαμασκηνί. Κι αυτή είναι η άσχετη πληροφορία της ημέρας! Εύχομαι να έχετε μια όμορφη Τετάρτη!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Ζέτα Μακρυπούλια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments