Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ο Μπεργκ και οι υπόλοιποι

Ολυμπιακός: Ο Μπεργκ και οι υπόλοιποι
Ο Ολυμπιακός παλεύει για τον Μάρκους Μπεργκ, αλλά έχει μια λίστα και με άλλους επιθετικούς σε περίπτωση που "στραβώσει" του Σουηδού.

Προτεραιότητα αποτελεί για τον Ολυμπιακό η απόκτηση ενός σέντερ φορ ενόψει της επόμενης σεζόν. Στο προσκήνιο παραμένει η περίπτωση του Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος ζήτησε «λίγο χρόνο ακόμα» για να δώσει την τελική του απάντηση στους Πειραιώτες. Ο Σουηδός επιθετικός τοποθετήθηκε για το μέλλον του στους δημοσιογράφους της πατρίδας του, αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά και υπογράμμισε πως «δεν κλείνω πόρτες σε κανέναν».

Παράλληλα, ο 33χρονος άσος αναγνώρισε πως το ενδεχόμενο μεταγραφής του στον Ολυμπιακό είναι ένα «ευαίσθητο θέμα», λόγω της παλιότερης παρουσίας του στον Παναθηναϊκό.

Στο μεγάλο Λιμάνι ωστόσο βρίσκονται σε επαφές και με άλλες αξιόλογες περιπτώσεις επιθετικών. Στην κορυφή της λίστας ξεχωρίζει ο Φακούντο Φερέιρα, που είχε “παίξει” και πέρυσι για τον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός φορ δεν έκανε καλή σεζόν σε Μπενφίκα κι Εσπανιόλ, αλλά έχει μεγάλο συμβόλαιο με την πορτογαλική ομάδα.

Παράλληλα έχουν προταθεί ο 25χρονος διεθνής με το Μπενίν, Στιβ Μουνιέ που ανήκει στη Χάντερσφιλντ, αλλά και ο Αργεντινός Γκουίντο Καρίγιο της Σαουθάμπντον, περιπτώσεις πάντως που δεν είναι εύκολες. Στη λίστα των Πειραιωτών φέρεται επίσης να βρίσκεται κι ο 31χρονος Ούγγρος διεθνής Άνταμ Σάλαϊ, που έμεινε ελεύθερος από τη Χόφενχαϊμ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments