Πολιτική

Δημοτικές εκλογές 2019: Μυθικό άκυρο ψηφοδέλτιο στη Θεσσαλονίκη – Δεν την ψήφισε λόγω Instagram

Δημοτικές εκλογές 2019: Μυθικό άκυρο ψηφοδέλτιο στη Θεσσαλονίκη – Δεν την ψήφισε λόγω Instagram
Ένα μυθικό ψηφοδέλτιο από τις δημοτικές εκλογές 2019 στη Θεσσαλονίκη είδε το φως της δημοσιότητας. Ένας ψηφοφόρος έριξε «άκυρο» σε υποψήφια, επειδή δεν του απαντούσε στο Instagram.

Οι δημοτικές εκλογές 2019 είναι η αλήθεια πως έκρυβαν αρκετά ευτράπελα πριν και κατά τη διάρκεια τους.  Από ραβασάκια μέσα σε κάλπες, μέχρι ζεϊμπέκικα έξω από εκλογικά κέντρα και πανηγύρια μετά από νίκες υποψηφίων. Ωστόσο, όσο περισσότερο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερα απίθανα περιστατικά βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Ένα από αυτά σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη με πρωταγωνίστρια την Αιμιλία Σαββάτη υποψήφια με τον συνδυασμό «Θεσσαλονίκη Θετικά» του Μάκη Κυριζίδη.

Η όμορφη υποψήφια δεν κατάφερε να κερδίσει στη μάχη του σταυρού, ωστόσο από ότι φαίνεται έχασε μια ψήφο για έναν περίεργο λόγο. Συγκεκριμένα, ένας θαυμαστής αποφάσισε να μην την ψηφίσει λόγω… Instagram. «Θα σε ψήφιζα αλλά δεν απαντάς στο Instagram», έγραψε πάνω στο ψηφοδέλτιο βάζοντας μια καρδούλα, αντί για σταυρό δίπλα στο όνομα της Αιμιλίας Σαββάτη.

Το ψηφοδέλτιο από τη Θεσσαλονίκη που δημοσίευσε το thestival.gr:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments