Video

Survivor spoiler (6/6/19): Τα δάκρυα της Μπουσρά πριν αποχωρήσει (vid)

Survivor spoiler (6/6/19): Τα δάκρυα της Μπουσρά πριν αποχωρήσει (vid)
Survivor spoiler (6/6/19): Η Μπουσρά ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο και δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυα της.

Survivor spoiler (6/6/19): Η μέρα της αποχώρησης είναι η πιο δύσκολη στον Άγιο Δομίνικο. Η άσπρη ομάδα έχασε τα δυο παιχνίδια ασυλίας με αποτέλεσμα να βγάλει προς αποχώρηση δυο παίκτες της. Ο Οκάι με την Μπουσρά τέθηκαν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού στην Τουρκία. Θυμίζουμε ότι οι παίκτες κρίνονται πλέον από την μεγάλη ψηφοφορία που έγινε πριν λίγο καιρό.

Τα spoiler μιλούσαν για δεδομένη αποχώρηση της Μπουσρά η οποία έχει μαζέψει τις λιγότερες θετικές ψήφους από όλους μέσα στο παιχνίδι. Τελικά οι φήμες επιβεβαιώθηκαν στο επεισόδιο της Τετάρτης (5/6). Η Τουρκάλα παίκτρια έμαθε στο συμβούλιο του νησιού ότι θα πρέπει να επιστρέψει άμεσα στο σπίτι της.

Τα δάκρυα της Μπουσρά

Μόλις έγινε γνωστό το αποτέλεσμα η Μπουσρά δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυα της. Στη συνέχεια έκανε τις τελευταίες της δηλώσεις σαν παίκτρια του Survivor.

“Είμαι πολύ χαρούμενη που κατάφερα να φτάσω μέχρι εδώ. Δεν πιστεύω πως κατάφερα να δείξω τις πραγματικές αγωνιστικές δυνατότητες της Busra. Δεν βρήκα την ευκαιρία να αποδείξω ποια είμαι και γι’ αυτό πιστεύω πως ξεκίνησα λίγο αργά το Survivor. Στη συνέχεια όταν οι αντίπαλοί μου ανέβηκαν αγωνιστικά, τότε ξεκίνησα να αγωνίζομαι πιο πολύ. Έκανα ότι μπορούσα. Είμαι πολύ στεναχωρημένη αυτή τη στιγμή, δεν μπορώ να μιλήσω.

Είμαι μικρή ακόμα. Απέκτησα πολύ καλές εμπειρίες εδώ, έκανα φιλίες. Απέκτησα μια πολύ καλή αδερφή. Οι εμπειρίες που έχω αποκτήσει εδώ πιστεύω πως θα με βοηθήσουν στη ζωή μου εκτός παιχνιδιού. Ευχαριστώ πολύ κι εσάς και την παραγωγή που με εμπιστευτήκατε. Αυτά είχα να πω. Ας είναι για το καλό όλων μας», είπε μεταξύ άλλων η Μπουσρά

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments