Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Πέμπτης (6/6/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Πέμπτης (6/6/19)
Δείτε τι επιφυλάσσει η ημέρα στα ερωτικά για όλα τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη (6/6/19).

Δείτε τι επιφυλάσσει η ημέρα στα ερωτικά για όλα τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη (6/6/19). Κριός: Αν προσπαθείς να βγάλεις νόημα με τα συναισθήματά σου, τότε θα είναι χρήσιμο ν’ αφήσεις να περάσει λίγο διάστημα, για να τα καταφέρεις. Αν απελευθερώσεις όσα δεν μπόρεσαν να επεξεργαστούν σωστά, η καρδιά και το μυαλό σου, θα σταματήσουν οποιεσδήποτε άχρηστες συζητήσεις με τον σύντροφό σου. Πάρε το χρόνο σου για να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου, πριν ξεκινήσεις οποιαδήποτε συζήτηση μαζί του.

Ταύρος: Η αυτοπεποίθησή σου, θα σε σπρώξει να επικοινωνήσεις ξανά μ’ ένα συγκεκριμένο άτομο. Αν είχες απομακρυνθεί πρόσφατα με τον εραστή σου, τότε η ενθουσιώδης και αισιόδοξη συμπεριφορά σου, θα σε βοηθήσει να κάνεις προόδους στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερη, τότε η θετική αύρα που εκπέμπεις θα είναι πολύ δελεαστική στα μάτια κάποιου!

Δίδυμοι: Αυτό το διάστημα πρέπει να δείξεις προσοχή στο ταίρι σου. Η επιθυμία σου για αλληλεπίδραση μαζί του είναι μεγάλη, αλλά υπάρχει πιθανότητα να εξαφανιστεί, κάτι που δε θα ήθελες να συμβεί με κανένα τρόπο. Αυτό ισχύει τόσο για τη πνευματικό δεσμό με το σύντροφό σου, όσο και για τον συναισθηματικό και φυσικό. Προς το παρόν, προχώρα σύμφωνα με τα σήματα που λαμβάνεις απ’ αυτόν, σχετικά με την ισορροπία ανάμεσα στην προσοχή και στην υπέρβαση των προσωπικών ορίων, ανάμεσά σας.

Καρκίνος: Εκεί που ήσουν χαλαρή και είχες αποφασίσει να τα παρατήσεις με τα ερωτικά σου, ξαφνικά, θα νιώσεις πιο ενεργητική και θα εμπλακείς με τρόπους, που δεν έκανες τελευταία. Ίσως, υπάρχουν ένα ή δύο υποθέσεις για τις οποίες είχες επιλέξει να κλείσεις τα μάτια σου για χάρη της ειρήνης στη σχέση σου. Αν όμως νιώθεις, πως τώρα είναι απαραίτητο να μιλήσεις γι’ αυτά ανοιχτά στον εραστή σου, τότε να είσαι προετοιμασμένη για εντάσεις, αν είσαι επιθετική. Καλύτερο θα ήταν, όποτε νιώσεις πως είναι η κατάλληλη στιγμή, να κάνεις τη συζήτηση, και μετά να την ξεχάσεις.

Λέων: Τα πάθος σου θα μεγαλώσει, ειδικά αν τελευταία, δεν είχες καθόλου κέφι! Ωστόσο, η αίσθηση αναζωογόνησης θα έχει πολλά οφέλη, αλλά θα σε ωθήσει, αντί να λειτουργήσεις χαλαρά και ήρεμα, να είσαι πιο έντονη και ορμητική. Με την έντονη συμπεριφορά σου, όσο κι αν θα ήθελε να σε ακολουθήσει ο σύντροφός σου, θα δημιουργηθεί πρόβλημα. Γι’ αυτό πρόσεχε!

Παρθένος: Η απουσία, κάνει την καρδιά σου να μελαγχολεί. Αν για οποιονδήποτε λόγο είχες απομακρυνθεί από το ταίρι σου, τότε να ξέρεις, πως δε θα αποκατασταθεί μόνο η επικοινωνία σας αλλά και οι πνευματικοί και συναισθηματικοί δεσμοί σας. Εσύ και ο σύντροφός σου, δε συνεχίζετε απλά από εκεί που είχατε μείνει…. αλλά βάζετε θεμέλια για μια βαθύτερη και πιο ισχυρή σχέση.

Ζυγός: Η σχέση ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, θα γίνει πιο ειλικρινής. Μερικές συζητήσεις σας, θα είναι ευχάριστες και εκπληκτικά οικείες. Το κλειδί είναι, η αυθεντικότητα και η ξεκάθαρη αίσθηση που έχετε, γι’ αυτό που χρειάζεστε και οι δύο μέσα από τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερη, τότε αυτό μπορεί να σε κάνει πιο ξεκάθαρη γι’ αυτό που θέλεις και χρειάζεσαι από την αγάπη…. και ίσως λιγότερο διστακτική ή ανασταλτική.

Σκορπιός: Σιγά-σιγά, αλλά σίγουρα……. κάτι που δημιουργούσε αμφιβολίες στη σχέση σου, αρχίζει να ξεκαθαρίζει. Ίσως ο εραστής σου, αποκαλύψει τα συναισθήματά του για σένα. Ίσως εσύ από την άλλη μεριά ήθελες όλο αυτό το διάστημα να σιγουρευτείς, πως βρίσκεσαι σε ασφαλή χέρια πριν ενδώσεις συναισθηματικά. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η ειλικρίνεια και η εμπιστοσύνη που διαπερνά τώρα τα ερωτικά σου, θα δημιουργήσει την απαραίτητη μαγεία.

Τοξότης: Το μήνυμα από τον ουρανό σχετικά με την πρόοδο της σχέσης σου, είναι σαφές: αν θέλεις να ζήσεις τη μαγεία και τον ενθουσιασμό, τότε θα χρειαστεί να δημιουργήσεις χώρο, για να εκδηλωθεί η μαγεία. Αυτό σημαίνει πως πρέπει ν’ αφήσεις πίσω σου τις συναισθηματικές αποσκευές, που σ’ εμποδίζουν να δημιουργήσεις ή να ενισχύσεις τη σχέση σου. Σημαίνει επίσης, πως θα έχεις τη δυνατότητα να συντρίψεις κάθε συναισθηματικό φραγμό. Γιατί μπορεί να ήταν αποτελεσματικός επειδή σε προστάτευε συναισθηματικά, αλλά εμπόδιζε τον έρωτα να περάσει – μέχρι τώρα!

Αιγόκερως: Είναι σημαντικό να φιλτράρεις τις σκέψεις και τα λόγια σου αυτή τη στιγμή. Κάτι που θα πεις χωρίς να το πολυσκεφτείς ίσως εκνευρίσει το ταίρι σου. Θα αναρωτηθείς επίσης, πώς ή γιατί οι συζητήσεις σας, είναι τόσο έντονες. Θα νιώσεις πως βρίσκεσαι σε δύσκολη κατάσταση….. και θα νιώσεις την ανάγκη να ζητήσεις συγγνώμη. Ωστόσο, για τώρα, αν δεν μπορείς να πεις κάτι ωραίο….. μην πεις τίποτα.

Υδροχόος: Όσο πιο ήρεμη είσαι με τα ερωτικά σου, τόσο πιο εύκολα θα μπορέσεις, να διαχειριστείς τις καταστάσεις. Μόλις αρχίσεις τις ξαφνικές πιέσεις ή τις βιαστικές ενέργειες, θα γίνει ξεκάθαρο, πως η ορμητικότητά σου, θα φέρει μόνο μπερδέματα. Αν προχωρήσεις λίγο πιο χαλαρά, θα είναι η πιο λογική κίνηση αυτή τη στιγμή.

Ιχθύες: Παρόλο που η διαίσθησή σου μπορεί να ήταν χρήσιμη γιατί επεξεργάστηκες κάποιες πληροφορίες σχετικές με τα ερωτικά σου πρόσφατα, θα συνειδητοποιήσεις, πως όσο σκέφτηκες, σκέφτηκες….και τώρα πρέπει να δράσεις. Μπορείς να είσαι πιο ενεργητική απέναντι στις ερωτικές σου υποθέσεις, αντί να σκέφτεσαι πώς θέλεις να ολοκληρώσεις κάτι που επιθυμείς πολύ….. Με αποτέλεσμα να προσπαθήσεις πολύ έντονα, για να δεις τα αποτελέσματα. Μάλλον θα καταλάβεις σύντομα πως η παθιασμένη σου ενέργεια αν χρησιμοποιηθεί σε προσεκτικές, μετρημένες δόσεις, θα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments