Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Το παίρνει πάνω του ο Τόσκα για να μείνει στη Θεσσαλονίκη

ΠΑΟΚ: Το παίρνει πάνω του ο Τόσκα για να μείνει στη Θεσσαλονίκη
Ο Αλίν Τόσκα θα πρέπει να πιέσει και εκείνος από την πλευρά του για να μείνει στον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει να χτίζει το ρόστερ του για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Ρασβάν Λουτσέσκου έχει ξεκαθαρίσει ότι επιθυμεί να διατηρήσει το μεγαλύτερο μέρος του φετινού κορμού που έφερε το νταμπλ στη Θεσσαλονίκη. Μέσα σε αυτούς τους ποδοσφαιριστές βρίσκεται ο Αλίν Τόσκα. Ο Ρουμάνος είναι δανεικός από την Ρεάλ Μπέτις και η ρήτρα του είναι μεγάλη.

Για να παραμένει ο διεθνής αμυντικός θα πρέπει να πιέσει και ο ίδιο από την πλευρά του. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι κάτι που σημαίνει ότι θα μπορούσε να αποκτηθεί με λιγότερα χρήματα. Τουλάχιστον αυτό αναφέρει η εφημερίδα “Metrosport”.

“Την επιθυμία του να παραμείνει στον ΠΑΟΚ αν και ο δανεισμός του από τη Μπέτις ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες, έχει εκφράσει ο Αλίν Τόσκα γνωρίζοντας όμως ότι για να συμβεί αυτό θα πρέπει να αναλάβει και ο ίδιος δράση πιέζοντας την ισπανική ομάδα.

Και αυτό γιατί είναι ξεκάθαρο πως ο ΠΑΟΚ δεν προτίθεται να καλύψει τη ρήτρα των 1,2 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή από τη στιγμή που το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται σε ένα χρόνο. Για αυτό το λόγο και σύμφωνα με πληροφορίες της “Μ”, ο Ρουμάνος αμυντικός έχει αναλάβει ήδη δράση ώστε να πείσει την ισπανική ομάδα να διευκολύνει την παραμονή του στον ΠΑΟΚ. Αυτό μπορεί να γίνει με δυο τρόπους.

Ο ιδανικότερος, θα ήταν να λυθεί το συμβόλαιο του και να μείνει ελεύθερος χαρίζοντας και ένα μέρος των χρημάτων που έχει να παίρνει για την τελευταία χρονιά. Στο τραπέζι των συζητήσεων φυσικά μπορεί να πέσει και το ενδεχόμενο η Μπέτις να μειώσει κατά πολύ τις απαιτήσεις της για να παραχωρήσει άμεσα τον ποδοσφαιριστή γνωρίζοντας πως σε ένα χρόνο (τον Ιούνιο του 2020) φεύγει από την ομάδα χωρίς η Μπέτις να προσδοκά έσοδα.

Το σίγουρο είναι ότι ο Τόσκα (που έχει μετρήσει 17 συμμετοχές με την ασπρόμαυρη φανέλα), έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει και έχει πάρει πρωτοβουλία ώστε να έρθει η στιγμή που η μόνη διαπραγμάτευση θα αφορά τον ίδιο και τον ΠΑΟΚ”, αναφέρει το δημοσίευμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments