Μedia

Survivor (7/6/19): Τα ποσοστά τηλεθέασης και το μεγάλο φινάλε

Survivor (7/6/19): Τα ποσοστά τηλεθέασης και το μεγάλο φινάλε
Το Survivor παρά το γεγονός πως παίζει... μόνο του στην prime time, βλέπει τα νούμερα του να μην ανεβαίνουν και ιδιαίτερα.

Σε λιγότερο από ένα μήνα το Survivor θα ρίξει «αυλαία» για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν. Το γνωστό ριάλιτι παρουσιάστηκε με αρκετές «αλλαγές» φέτος και στις 4 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί να γίνει ο μεγάλος τελικός. Ωστόσο, ακόμη η ημερομηνία δεν «έχει» κλειδώσει. Κι αυτό γιατί οι επερχόμενες εθνικές εκλογές ενδέχεται να τρενάρουν λίγο ακόμη τη διεξαγωγή του.

Ωστόσο, συνεχίζει να έχει ενδιαφέρον η απόδοσή του στους πίνακες της Nielsen, καθώς παρά το τέλος του MasterChef, του ισχυρού αντιπάλου του, τα ποσοστά τηλεθέασης δεν έχουν σημειώσει αξιόλογες μεταβολές. Χαρακτηριστικά, το βράδυ της Πέμπτης, το ριάλιτι έκανε 17,2% στο σύνολο και 15% στο δυναμικό κοινό, ενώ το μεγαλύτερο ποσοστό σημειώθηκε στις γυναίκες 55+, όπου σημείωσε 23%.

Survivor: Κυριαρχούν τα νεύρα στον Άγιο Δομίνικο

Όσο περισσότερο πλησιάζουμε στην ημέρα του τελικού στο Survivor, τόσο αυξάνονται τα νεύρα ανάμεσα στους παίκτες. Ωστόσο, η κόντρα της Κατερίνας Δαλάκα με τον Μπόρα είναι αυτή που μονοπωλεί το ενδιαφέρον εδώ και λίγο καιρό. Ο Τούρκος παίκτης τα έχει βάλει με την Ελληνίδα παίκτρια για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται τόσο στην κερκίδα όσο και όταν η ομάδα της κερδίζει.

Η Κατερίνα Δαλάκα συζητούσε με τους συμπαίκτες της στην παραλία και αναφέρθηκε σε συζήτηση που είχε με τον Μπόρα κατά τη διάρκεια του ceremony. «Εσύ τι έχεις βγει; Βαλκανιονίκης; Μέχρι εκεί;» ανέφερε η Κατερίνα πως την ρώτησε ο Μπόρα και εκείνη του απάντησε: «Ναι, μέχρι εκεί, του λέω και μου λέει εμείς έχουμε και ολυμπιονίκες στην ομάδα μου. Μέσα στην ειρωνεία…».

Λίγη ώρα αργότερα, η αρχηγός της Μαύρης ομάδας μίλησε στην κάμερα της παραγωγής και είπε: «Είναι θέμα δεξιότητας να ρίξεις σωστά τη μπάλα, δεν είναι θέμα τύχης. Οπότε καλό θα είναι να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.» αναφερόμενη γενικά στις ήττες των ομάδων και συνέχισε μιλώντας για τον Μπόρα: «Με απογοήτευσε η συμπεριφορά του αλλά πιστεύω ότι αυτά είναι λόγια των Ελλήνων παικτών της άσπρης ομάδας. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει ζήλια στο πρόσωπο μου αλλά το περίεργο είναι πως δεν είχα καταλάβει κάτι τέτοιο και δεν είχε εκφράσει κάτι τέτοιο».

Από την άλλη, ο Μπόρα τόνισε πως η συμπεριφορά της Κατερίνας εξαρτάται από το αν έχει κερδίσει ή χάσει στα αγωνίσματα και αυτό είναι κάτι που τον ενοχλεί ιδιαίτερα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments