Αθλητισμός

Ζοσέ Μουρίνιο: Έτοιμος να επιστρέψει στην Premier League για λογαριασμό της Νιούκαστλ

Ζοσέ Μουρίνιο: Έτοιμος να επιστρέψει στην Premier League για λογαριασμό της Νιούκαστλ
Το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Νιούκαστλ φαίνεται πως εξετάζει σοβαρά ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο νέος ιδιοκτήτης της Νιούκαστλ, ο σεΐχης Αλ Νεχάγιαν είναι έτοιμος να ρίξει “βόμβα” στο Νησί με την πρόσληψη του Ζοσέ Μουρίνιο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Αγγλία, υπάρχει ένας όρος για να καθίσει στον πάγκο της ομάδας ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος είναι χωρίς δουλειά μετά την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον περασμένο Δεκέμβριο.

Οι «ανθρακωρύχοι» ετοιμάζονται για νέα εποχή, με τον σεΐχη Αλ Νεχάγιαν στην ιδιοκτησία τους και αυτός φέρεται να έχει στην κορυφή του σχεδιασμού του, τον Πορτογάλο τεχνικό. Μπορεί η αγοραπωλησία να μην έχει ολοκληρωθεί, αλλά ο νέος ιδιοκτήτης κάνει ήδη τα πλάνα του για τη νέα σεζόν. Θέλει μάλιστα να προχωρήσει σε σημαντικές μεταγραφές ώστε η Νιούκαστλ να γίνει ανταγωνιστική.

Ο ίδιος ο Μουρίνιο μάλιστα, είναι θετικός στην πρόταση της Νιούκαστλ.

Όμως επιθυμεί, ως βασική προϋπόθεση για να πει το «ναι», ένα τεράστιο μετεγγραφικό μπάτζετ, ώστε να καταφέρει να κάνει την ομάδα πρωταγωνίστρια στην Premier League. «Θα ήθελα να πάω στη Νιούκαστλ. Μου αρέσει το γήπεδο, η ομάδα, η αύρα, το κοινό. Και θα ήταν ωραίο το αίσθημα να βρίσκομαι στο σπίτι του Ρόμπσον», τόνισε ο Μουρίνιο, αναφερόμενος στον άλλοτε συνεργάτη και μέντορά του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments