Πολιτική

Εκλογές 2019: Πρώτα στον Παυλόπουλο και μετά πακέτο παροχών από τον Τσίπρα

Εκλογές 2019: Πρώτα στον Παυλόπουλο και μετά πακέτο παροχών από τον Τσίπρα
Ο Αλέξης Τσίπρας θα πάει στις 18:30 στον Προκόπη Παυλόπουλο για να προκηρυχθούν οι εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου. Στη συνέχεια θα ανακοινώσει το πρόγραμμά του στο Μέγαρο Μουσικής, με νέα μέτρα ελάφρυνσης για τη μεσαία τάξη.

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, θα μεταβεί το απόγευμα της Δευτέρας ο Αλέξης Τσίπρας ώστε να προκηρυχθούν οι εθνικές εκλογές. Ο πρωθυπουργός θα επισκεφτεί στις 18:30 το Προεδρικό Μέγαρο για το αίτημα πρόωρων εκλογών και στη συνέχεια από το Μέγαρο Μαξίμου θα παρουσιάσει το κυβερνητικό πρόγραμμα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας:

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος, θα δεχθεί αύριο Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 και ώρα 18.30, τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα».

Ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να εξαγγείλει το νέο πακέτο παροχών στις 8 μ.μ στο αίθριο του Μεγάρου Μουσικής στο οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ρίξει το βάρος του στην ενίσχυση της μεσαίας τάξης.

Για τις εξαγγελίες στις οποίες θα προχωρήσει ο πρωθυπουργός προϊδέασε ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης. Προανήγγειλε νέα στοχευμένα μέτρα ελάφρυνσης των πολιτών που ανήκουν στη μεσαία τάξη, ενώ για τη νεολαία σημείωσε πως «αυτό που προέχει είναι η δημιουργία πολλών και ποιοτικών θέσεων εργασίας».

Την Παρασκευή στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, ο Αλέξης Τσίπρας στην εισηγητική του τοποθέτηση απηύθυνε μήνυμα συστράτευσης και αισιοδοξίας για τη νίκη στις εκλογές, επαναλαμβάνοντας πως το παιχνίδι είναι ανοιχτό και μπορεί να γυρίσει.

Στο επίκεντρο έθεσε την προγραμματική συζήτηση τονίζοντας συγκεκριμένα «να αναδειχθεί τι παραλάβαμε το 2015, σε συνθήκες ανθρωπιστικής κρίσης και καταστροφής, και τι υλοποιήσαμε. Θα πρέπει να καταθέσουμε το δικό μας σχέδιο για την επόμενη μέρα, ώστε οι πολίτες να μπορούν να συγκρίνουν τα προγράμματα της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments