Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Η “εκτόξευση” του Ραντζέλοβιτς στη Σερβία

Ολυμπιακός: Η “εκτόξευση” του Ραντζέλοβιτς στη Σερβία
Ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν και ο Ολυμπιακός τρίβει τα χέρια του για τον ταλαντούχο Σέρβο.

Μπορεί το ενδιαφέρον όλων στον Ολυμπιακό να έχει στραφεί στις μεταγραφικές προσθήκες της ομάδας, αλλά υπάρχουν και οι παίκτες που επιστρέφουν από τους δανεισμούς τους και θα διεκδικήσουν μια θέση στο ρόστερ της ερχόμενης περιόδου. Άλλωστε, ο Ολυμπιακός χρειάζεται κάθε δυνατή ενίσχυση για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Μια από τις περιπτώσεις παικτών που συγκεντρώνει αρκετό ενδιαφέρον είναι αυτή του Λαζάρ Ραντζέλοβιτς.

Ο 21χρονος Σέρβος εξτρέμ αποκτήθηκε το περσινό καλοκαίρι από τους «ερυθρόλευκους» και αγωνίστηκε στη Ραντνίτσκι Νις ως δανεικός τη σεζόν που μας πέρασε. Εκεί, ο νεαρός ποδοσφαιριστής ήταν εντυπωσιακός. Μέτρησε 7 γκολ και 12 ασίστ σε 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, όντας εκ των κορυφαίων παικτών της σέρβικης ομάδας. Γι΄αυτό και σύμφωνα με το «gavros.gr», το ενδιαφέρον προς το πρόσωπο του έχει αυξηθεί. Δεν είναι λίγες οι ομάδες που φέρονται να έχουν βάλει στο μάτι τον Ραντζέλοβιτς, ο οποίος μάλιστα θα αγωνιστεί το καλοκαίρι με την εθνική Ελπίδων της Σερβίας στο Euro U21, σε Ιταλία και Σαν Μαρίνο. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός θα έχει την τελική απόφαση όσον αφορά το μέλλον του.

«Πράματα και θάματα» με την Ραντνίτσκι Νις πραγματοποίησε ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Με τον νεαρό εξτρέμ του Ολυμπιακού να κλέβει την παράσταση στην Σερβία. Ο 21χρονος winger αγωνίστηκε 40 φορές με τη σερβική ομάδα και είχε συμμετοχή σε 19 γκολ. Σκόραρε, δηλαδή, επτά τέρματα και μοίρασε 12 ασίστ, «εκτοξεύοντας» την χρηματιστηριακή του αξία!

Είναι χαρακτηριστικό, ότι το νέο ταλέντο του Θρύλου κοστολογείται, πλέον, σύμφωνα με το «Transfermarkt», στα 1.500.000 ευρώ. Με το ποδοσφαιρικό «χρηματιστήριο» να διπλασιάζει σχεδόν την «τιμή» του από τις 800.000 ευρώ! Νούμερο που αναμένεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο στο μέλλον. Και, μάλιστα, άμεσα. Ο εξτρέμ των Πειραιωτών θα αγωνιστεί το καλοκαίρι με την εθνική Ελπίδων της Σερβίας στο Euro U21, σε Ιταλία και Σαν Μαρίνο. Για αυτό, άλλωστε, θα χάσει σημαντικό μέρος της καλοκαιρινής προετοιμασίας των «ερυθρόλευκων», καθώς θα έχει διεθνείς αγωνιστικές υποχρεώσεις στις 17/6, στις 20/6 και στις 23/6.

Υπενθυμίζεται, ότι τον Ραντζέλοβιτς φέρεται να έχουν βάλει στο… μάτι αρκετοί σύλλογοι, περιμένοντας όμως τις διαθέσεις του Ολυμπιακού», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments