Πολιτική

Εκλογές 2019 – Νέα Δημοκρατία: “Ο Τσίπρας είναι επίσημα πια απερχόμενος πρωθυπουργός”

Εκλογές 2019 – Νέα Δημοκρατία: “Ο Τσίπρας είναι επίσημα πια απερχόμενος πρωθυπουργός”
Η Νέα Δημοκρατία με σκληρή ανακοίνωση καταφέρεται εναντίον του Αλέξη Τσίπρα για τις εξαγγελίες που έκανε λίγο πριν από τις εκλογές.

Σκληρή ανακοίνωση εναντίον του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, των υπουργών του, αλλά και της ΕΡΤ εξέδωσε χθες αργά το βράδυ η Νέα Δημοκρατία. Συγκεκριμένα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολίασε τα όσα έταξε ο Αλέξης Τσίπρας λίγες μέρες πριν από τις εκλογές και έκανε λόγο για έναν απερχόμενο πρωθυπουργό.

«Ο κ. Τσίπρας και 4-5 υπουργοί του επιχείρησαν σήμερα, σε πανελλήνια μετάδοση, να πείσουν τους Έλληνες ότι εδώ και 4,5 χρόνια ζούσαν σε μια άλλη χώρα. Δυστυχώς για τους ίδιους, οι Έλληνες ήταν εδώ αυτά τα χρόνια και στις 26 Μαΐου επέβαλαν με την ψήφο τους τις πρόωρες εθνικές εκλογές», σημειώνει η ανακοίνωσή της Νέας Δημοκρατίας.

«Ο κ. Τσίπρας είναι πια και επισήμως ένας απερχόμενος πρωθυπουργός. Όσα νέα ψέματα κι αν πει κι όσα σχέδια κι αν υποσχεθεί δεν πείθει πια κανέναν» προσθέτει η Πειραιώς.

Σε υστερόγραφο της ανακοίνωσης η Νέα Δημοκρατία κάνει λόγο για για μνημείο δημοσιογραφικής ντροπής από τη δημόσια τηλεόραση, που έδειξε το σύνολο της προεκλογικής εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το γεγονός ότι το κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ, αντί ειδήσεων, μετέδωσε σήμερα το σύνολο της προεκλογικής εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ, θα μνημονεύεται ως μνημείο δημοσιογραφικής ντροπής για τη δημόσια τηλεόραση».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments