Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Ενδιαφέρον για Πέινερς

Παναθηναϊκός: Ενδιαφέρον για Πέινερς
Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει βάλει στο στόχαστρο του τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Ζάνις Πέινερς.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να βρίσκεται ακόμη στους τελικούς της Basket League, διεκδικώντας ακόμη ένα πρωτάθλημα, αλλά έχει ήδη ξεκινήσει το χτίσιμο του για την επόμενη σεζόν. Οι «πράσινοι» αναζητούν ποιοτικές λύσεις στο ρόστερ, ούτως ώστε να διεκδικήσουν με μεγαλύτερες αξιώσεις την πρόκριση τους στο Final Four της Euroleague. Αυτός, άλλωστε, είναι εδώ και αρκετά χρόνια ο στόχος του διοικητικού ηγέτη της ομάδας, Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός έχει ήδη αρχίσει να ανοίγει τα ραντάρ του, ψάχνοντας παίκτες που θα τους βοηθήσουν στο στόχο τους. Μια από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει οι «πράσινοι», σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό, είναι του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Ζάνις Πέινερς. Ο 29χρονος Λετονός φόργουορντ αγωνίστηκε στην Νταρουσάφακα την περσινή σεζόν, μετρώντας 6.7 πόντους και 1.9 ριμπάουντ στη Euroleague. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι για τον παίκτη έχουν δείξει ενδιαφέρον αρκετές ομάδες από το Champions League και το Euro Cup.

Παναθηναϊκός: Προτείνει νέο συμβόλαιο σε Βουγιούκα

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην Πάτρα, όπου θα αντιμετωπίσει τον Προμηθέα για τους τελικούς της Basket League. Οι Πράσινοι θέλουν νίκη για να κάνουν το 2-0 και να αγκαλιάσουν ακόμα ένα πρωτάθλημα. Όμως στον Παναθηναϊκό ασχολούνται από τώρα και για τη νέα χρονιά, με τις ανανεώσεις παικτών και κυρίως του Ρικ Πιτίνο να είναι στο προσκήνιο.

Στο θέμα του προπονητή, ο Ρικ Πιτίνο έχει αρκετές πιθανότητες να μείνει στο ΟΑΚΑ, κάτι που θα ξεκαθαριστεί την ερχόμενη εβδομάδα και μετά από νέα συνάντηση, που θα έχει με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Στο ρόστερ υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες. Η παραμονή των Ντεσόν Τόμας και Ίαν Βουγιούκα είναι σε πρώτο πλάνο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό, ο Παναθηναϊκός θα προτείνει στον Ίαν Βουγιούκα επέκταση συμβολαίου για έναν ακόμη χρόνο. Αναλυτικά το tweet αναφέρει: «Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να προσφέρει μονοετές συμβόλαιο ανανέωσης στον ψηλό του, Ιαν Βουγιούκα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments