Video

Survivor spoiler διαρροή (12/6/19): Αυτή η ομάδα θα κερδίσει το πολύτιμο έπαθλο (vid)

Survivor spoiler διαρροή (12/6/19): Αυτή η ομάδα θα κερδίσει το πολύτιμο έπαθλο (vid)
Survivor spoiler διαρροή (12/6/19): Αυτή είναι η ομάδα που θα χαρεί το πολύ σημαντικό έπαθλο της οικογενειακής επικοινωνίας.

Survivor spoiler διαρροή (12/6/19): Έπειτα από αρκετούς μήνες δοκιμασιών, πείνας και απομόνωσης, οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν τις οικογένειές τους. Αυτό δεν θα γίνει με απλό τρόπο, καθώς οι δύο ομάδες θα πρέπει να κερδίσουν το δικαίωμα να δουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, μέσα από τη μάχη για το έπαθλο. Και σε τέτοιες περιπτώσεις, τα πράγματα σοβαρεύουν αρκετά στον “στίβο” δοκιμασιών…

Στο αγωνιστικό κομμάτι θα δούμε ένα πάρα πολύ δύσκολο στίβο μάχης, με την κούρσα να ξεκινάει από την μεγάλη πισίνα, να συνεχίζεται σε πολύ δύσκολα εμπόδια. Το θέμα καταλήγει σε έναν αρκετά απαιτητικό στόχο που θα… νευριάσει πολύ τους παίκτες των δύο ομάδων. Όλα αυτά συντελούν στο να δούμε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό επεισόδιο με ανατροπές και συγκινήσεις.

Το εν λόγω έπαθλο θα κάνουν τους παίκτες των δύο ομάδων να “σκυλιάσουν”. Η… παράδοση παίζει ρόλο και αν την πάρουμε υπόψιν, τότε θα δώσουμε προβάδισμα στην άσπρη ομάδα. Οι άσπροι έχουν κερδίσει όλα τα έπαθλα της εβδομάδας, ωστόσο το συγκεκριμένο είναι… υπεράνω όλων, οπότε η ανατροπή, όλα δείχνουν ότι… ψήνεται. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αυτή τη φορά, θα χαμογελάσει η μαύρη ομάδα. Τα μέλη της θα έχουν τη δυνατότητα να στείλουν “σήμα” στα αγαπημένα τους πρόσωπα, ώστε να πάρουν το αεροπλάνο για τον Άγιο Δομίνικο με τους ηττημένους να περιμένουν την… επιστροφή τους σε Ελλάδα και Τουρκία!

Survivor: Το trailer του αποψινού επεισοδίου

Survivor Trailer | Τετάρτη 12.6

Για το παιχνίδι με την οικογενεια, θα τα δώσουν όλα! Αύριο στο νέο επεισόδιο του #SurvivorGR ΣΚΑΪ ΤV

Gepostet von Survivor Greece am Dienstag, 11. Juni 2019

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments