Ζώδια

Ζώδια προβλέψεις: Ταρώ ερωτικές για την Τετάρτη (12/6/19)

Ζώδια προβλέψεις: Ταρώ ερωτικές για την Τετάρτη (12/6/19)
Ερωτικές προβλέψεις ταρώ για όλα τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη (12/6/19).

Ερωτικές προβλέψεις ταρώ για όλα τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη (12/6/19). Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Κάρτα ταρώ: ο θάνατος: Αφήστε στην άκρη αυτό που σας ενοχλεί σήμερα και επικεντρωθείτε, σ’ αυτό που σας κάνει να αισθάνεστε καλά μέσα σας. Μπορεί να έχετε τη διάθεση να αφήσετε, κάτι που είναι βαρύ και τοξικό, από τη ζωή σας. Δώστε στον εαυτό σας την άδεια να διασκεδάσει και να λάμψει.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Κάρτα ταρώ: ο μάγος: Έχετε τόσα πολλά χαρίσματα στην προσωπικότητά σας, που μπορεί να σας είναι δύσκολο να γνωρίζετε, ποια θέλετε να εξασκήσετε, για να έχετε μεγαλύτερη παραγωγικότητα. Θυμηθείτε ότι μπορείτε να ζήσετε τη ζωή των ονείρων σας, χωρίς όμως να αναλάβετε πάρα πολλά, μέχρι να είστε σίγουροι.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου). Κάρτα ταρώ : ο μάγος: Υπάρχει μια μαγεία σήμερα, που σας επιτρέπει να παρατηρήσετε τα μικρότερα πράγματα που ίσως είχατε χάσει, παγιδευμένοι σε άλλα θέματα, όπως εργασία ή οικογενειακά καθήκοντα. Τώρα που ασχολείστε περισσότερο με τον εαυτό σας, μπορεί να αισθανθείτε την ομορφιά που είναι γύρω σας. Επωφεληθείτε και κάνετε κάτι με το σύντροφό σας, που να σας κάνει να νιώσετε, ιδιαίτερα ξεχωριστοί. Είναι ο μήνας των γενεθλίων σας!

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Κάρτα ταρώ : ο ήλιος: Σας πάνε όλα τόσο καλά και πολλά θαυμάσια πράγματα μπορείτε να προσφέρετε στο σωστό πρόσωπο. Έτσι, το να είστε επιλεκτικοί δεν είναι κακό! Όταν σκέφτεστε τον εραστή σας, αναλογιστείτε πως αυτό το πρόσωπο, είναι επίσης φίλος σας. Διατηρήστε αυστηρά μια σοβαρή προσέγγιση, για να προστατέψετε την καρδιά σας.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Κάρτα ταρώ: ο ερημίτης: Μπορείτε να σκέφτεστε πόσο πρέπει να δουλέψετε για τη σχέση σας, αυτή τη στιγμή. Ίσως να βλέπετε πως κουβαλάτε στους ώμους σας το μεγαλύτερο βάρος, και θέλετε να δώσει ένα χέρι βοήθειας, ο σύντροφός σας. Αν αρνηθεί να καταλάβει την υπόδειξή σας, τότε θα το καταλάβει με τον σκληρό τρόπο. Το λιοντάρι βρυχάται για πολύ καιρό μέχρι να βρει μια άλλη αγέλη για να γίνει βασιλιάς.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου). Κάρτα ταρώ : ο πύργος: Αγάπη και περιπέτεια? Μπορεί να σκέφτεστε ότι θα θέλατε να δείξετε τον πραγματικό εαυτό σας. Αλλά την ίδια στιγμή, η αναμονή για την κατάλληλη στιγμή φαίνεται ανώτερη, από το ν΄ ακούσετε την καρδιάς σας. Πρέπει να εμπιστευτείτε την εσωτερική καθοδήγησή σας αυτή τη στιγμή. Αν αισθανθείτε πως κάτι δεν είναι σωστό, ίσως να είναι ακριβώς έτσι.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου). Κάρτα ταρώ : άσος των πεντάκτινων: Είστε υπεύθυνοι για τη σωστή διαχείριση του χρόνου σας. Όμως μπορεί να υπάρχει κάποιος για τον οποίο θέλετε να έχετε χρόνο, σε περίπτωση που είναι σωστή η κατάσταση. Αυτή είναι μια εποχή που θα βρείτε τον εαυτό σας πιο ανοιχτό σε ρομαντικές ιστορίες και ο πολύτιμος χρόνος σας, θα ξοδευτεί με την ερωτική σας παρέα.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου). Κάρτα ταρώ : 5 των κυπέλλων: Η ευτυχία και η άνεσή σας έρχονται με λίγη καθυστέρηση, ενέργεια και υπομονή, οπότε μην ξεχνάτε το γεγονός ότι τα καλά πράγματα έρχονται σε όσους περιμένουν. Οι σημερινοί πλανήτες υποστηρίζουν εκείνους που εμπιστεύονται, ότι τα πράγματα μπαίνουν στη θέση τους, εγκαίρως.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Κάρτα ταρώ : η δύναμη: Η εσωτερική σας δύναμη και η αποφασιστικότητά σας, βοηθούν να δημιουργήσετε μια μοναδική συνεργασία με το ταίρι σας. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι ο φιλικός σας κύκλος, ενισχύεται επίσης, με τρόπο που δεν περίμενε κανείς.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Κάρτα ταρώ : ο τρελός: Η φροντίδα διαφόρων θεμάτων πριν βγουν εκτός ελέγχου, είναι πολύ έξυπνη κίνηση σήμερα. Αν υπάρχει μια φήμη που εξαπλώνεται… και γνωρίζετε την πηγή του κουτσομπολιού, η ευθύτητα, είναι πάντα καλύτερη από την παραδοχή, που θα σας δημιουργήσει κατάθλιψη.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Κάρτα ταρώ : 2 των ράβδων: Ο εραστής σας, μπορεί να έρθει ακόμη πιο κοντά και υπάρχει ερωτισμός στον αέρα, και πολύ αγάπη, που είναι η αστείρευτη αιώνια πηγή. Ψάχνετε για αγάπη ή θέλετε να γίνει πιο συναισθηματική η τρέχουσα σχέση σας.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Κάρτα ταρώ : ακόλουθος των ξιφών: Η αγάπη δεν είναι κάτι επίπλαστο, αλλά απαιτεί συγκράτηση και έλεγχο. Όταν αισθάνεστε να σας σαρώνει το παλιρροιακό κύμα των συναισθημάτων σας, μην ξεχνάτε ότι είστε σε θέση να εμπιστεύεστε τη ζωή και τον έρωτα. Και να κάνετε αυτό που πρέπει να κάνετε, την κατάλληλη στιγμή. Αν πιστέψτε πως αυτό που θέλετε, μπορεί να συμβεί…. τότε θα κάνετε κάτι, για να το μετακινήσετε προς τη σωστή κατεύθυνση.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments