Αυτοκίνητο

Nissan: Βραβεία σε τέσσερα μοντέλα της

Nissan: Βραβεία σε τέσσερα μοντέλα της
Τα Kicks, Rogue, LEAF και Versa της Nissan διακρίθηκαν στον ετήσιο οικονομικό απολογισμό «2019 Automotive Performance Index», του Automotive Science Group.

Τέσσερα μοντέλα της Nissan ανακηρύχτηκαν «πρωταθλητές» οικονομίας στις ΗΠΑ. Πρόκειται για τα Kicks, Rogue, LEAF και Versa, τα οποία διακρίθηκαν στον ετήσιο οικονομικό απολογισμό «2019 Automotive Performance Index». Το Kicks κέρδισε το βραβείο «Best Economic Performance» στην κατηγορία compact crossover, καταφέρνοντας να διατηρήσει την πρωτιά ως προς το χαμηλότερο κόστος ιδιοκτησίας, λαμβάνοντας υπόψη τη δαπάνη αγοράς και λειτουργίας κατά τα πρώτα 6,5 έτη του κύκλου ζωής του.

Το Nissan Kicks διατηρεί το χαμηλότερο κόστος κατά 36% σε σύγκριση με τον μέσο όσο της κατηγορίας, που αριθμεί 101 μοντέλα. Το Rogue (γνωστό στην Ελλάδα ως X-TRAIL) κέρδισε επίσης το παραπάνω βραβείο στην κατηγορία μεσαίων SUV, που αριθμεί 184 μοντέλα, ενώ το LEAF απέσπασε το βραβείο «Best 5 All-Around Performance», που αποτελείται από 434 μοντέλα.

Όσον αφορά στο Versa, κέρδισε επίσης το βραβείο «Best 5 All-Around Performance» στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων, που αριθμεί 335 μοντέλα. Πέραν των μεμονωμένων βραβείων «Best Economic Performance», στα Kicks και Rogue απονεμήθηκαν τα βραβεία «Best 5 All-Around Performance» στις κατηγορίες crossover και SUV αντίστοιχα.

Διαβάστε Eπίσης

Land Rover Defender: Αποκαλύπτεται στη Διεθνή Έκθεση της Φρανκφούρτης

BMW σειρά 3 Touring: Εν αναμονή της παρουσίασής της στο Μόναχο

Περισσότερα
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Δείτε την πολιτική μας κάνοντας κλικ εδώ.
Αποδέχομαι