Video

Βελόπουλος: Χαμός στον “αέρα” με την Έλλη Στάη – “Σκοτώθηκαν” σε ζωντανή σύνδεση

Βελόπουλος: Χαμός στον “αέρα” με την Έλλη Στάη – “Σκοτώθηκαν” σε ζωντανή σύνδεση
Ο Κυριάκος Βελόπουλος θέλησε να παραχωρήσει συνέντευξη στην Έλλη Στάη στο Open αλλά... σκοτώθηκαν στον "αέρα".

Η απευθείας σύνδεση του Κυριάκου Βελόπουλου στην εκπομπή της Έλλης Στάη, στο OPEN, δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης». Η συζήτηση ανάμεσα στη γνωστή δημοσιογράφο και τον επικεφαλής της «Ελληνικής Λύσης» έγινε σε υψηλούς τόνους με αποτέλεσμα την αποχώρηση του κ. Βελόπουλου.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος κλήθηκε να απαντήσει εάν η Ελληνική Λύση ανήκει στην κατηγορία με τα ακροδεξιά κόμματα, όπως είχε δηλώσει νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, γεγονός που προκάλεσε την «έκρηξή του». Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης απάντησε με εκνευρισμό, λέγοντας: «Ο καθένας μπορεί να αυτοπροσδιορίζεται όπως θέλει. Θέλω να πω στον κ. Μητσοτάκη ότι οι ναζιστές πρέπει να φύγουν από την Ελλάδα».

Η κυρία Στάη απάντησε στον κ. Βελόπουλο τα εξής: «Μη μας μαλώσετε όμως κιόλας κύριε Βελόπουλε γιατί ξεκινήσατε λίγο άγρια», με τον κ. Βελόπουλο να απαντά: «Δεν θα μου κάνετε υποδείξεις πώς θα μιλάω», αποκρίθηκε ο κ. Βελόπουλος.

«Εσείς δεν κάνετε υποδείξεις τι θα κάνω εγώ. Εσείς το ξεκινήσατε», απάντησε η παρουσιάστρια του OPEN TV. «Θα μου μιλάτε καλύτερα κυρία Στάη», είπε εκ νέου ο ευρωβουλευτής και λίγο αργότερα – αφού άκουσε τη νέα ερώτηση της δημοσιογράφου περί «λιγότερων ναζιστικών» αποχώρησε.

Δείτε το βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments