Ελλάδα

Έγκλημα στην Καλαμαριά: Στο “φως” νέες λεπτομέρειες για τον 31χρονο ψυκτικό

Έγκλημα στην Καλαμαριά: Στο “φως” νέες λεπτομέρειες για τον 31χρονο ψυκτικό
Νέα στοιχεία ήρθαν στη δημοσιότητα όσον αφορά το αποτρόπαιο έγκλημα στην Καλαμαριά, με τον 31χρονο ψυκτικό να συνεχίζει απτόητος τη δουλειά του μετά τον φόνο της 63χρονης.

Η δικογραφία για το έγκλημα στην Καλαμαριά περιλαμβάνει στοιχεία που σοκάρουν την κοινή γνώμη, σχετικά με τη συμπεριφορά του 31χρονου ψυκτικού, μετά τον φόνο της 63χρονης. Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το μαγκαζίνο του “Θέμα Radio 104.6”,  o  31χρονος ψυκτικός σκότωσε την άτυχη γυναίκα και ακολούθως πήγε στο μπάνιο, έπλυνε τα χέρια του και συνέχισε τη δουλειά του πηγαίνοντας σε άλλα σπίτια για επισκευές και ελέγχους κλιματιστικών.

Παράλληλα, στις Αρχές έχει προκαλέσει αίσθηση το ότι η γυναίκα είχε δεχθεί αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι με σφυρί από τον ψυκτικό. Κάτι που σύμφωνα με την Αστυνομία οδηγεί στο συμπέρασμα ότι υπήρχαν αισθήματα μίσους από τον δράστη για το θύμα.

Η άτυχη γυναίκα, όπως όλα δείχνουν, προσπάθησε να προστατευτεί καλύπτοντας το κεφάλι της με τα χέρια, κάτι που καταδεικνύουν τα σημάδια στα άνω άκρα που περιγράφονται στην ιατροδικαστική έκθεση.

Ο 31χρονος ψυκτικός πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, Κυριακή. Στην προανάκριση υποστήριξε ότι είχε αντιπαράθεση με την 63χρονη για μια επιπλέον βλάβη στο κλιματιστικό, καθώς και ότι πριν τη χτυπήσει με σφυρί, εκείνη τον είχε χαστουκίσει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments