Lifestyle

Μπαλατσινού: Σήμερα ο γάμος της με τον Κικίλια – Οι λεπτομέρειες της τελετής

Μπαλατσινού: Σήμερα ο γάμος της με τον Κικίλια – Οι λεπτομέρειες της τελετής
Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας θα ενωθούν σήμερα το απόγευμα με τα δεσμά του γάμου. Όλες οι λεπτομέρειες για την τελετή, το νυφικό και το γαμπριάτικο κοστούμι.

H Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας θα “σφραγίσουν” σε λίγη ώρα τη σχέση τους, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2017 και έπειτα από μερικούς μήνες διαφορετικής πορείας, αποφάσισε να ενωθεί ξανά και να οδηγηθεί εις γάμου κοινωνία. Το μυστήριο θα τελεστεί σήμερα στις 18:00 στον ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων, στον Λυκαβηττό.

Πρόκειται για ένα μικρό, αλλά όμορφο εκκλησάκι. Το ζευγάρι το επισκέπτεται αρκετά συχνά στις βόλτες που συνηθίζει να κάνει στην Αθήνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ιερέας που θα τελέσει το μυστήριο είναι ο πατέρας Δημήτριος, πνευματικός του ζευγαριού και του τραγουδιστή Ηλία Βρεττού.

Η επιλογή της ημερομηνίας αποτέλεσε ένα δύσκολο θέμα για το ζευγάρι. Τελικά οριστικοποιήθηκε ως κατάλληλη η 16η Ιουνίου. Τόσο ο Βασίλης Κικίλιας, όσο και η Τζένη Μπαλατσινού, θέλησαν να αποφύγουν το Σάββατο, επιλέγοντας την Κυριακή, καθώς αύριο είναι του Αγίου Πνεύματος.

Το νυφικό της Τζένης Μπαλατσινού το έχει επιμεληθεί η εταιρεία της Μαρέβας Μητσοτάκη.  Η Μαρέβα Μητσοτάκη, που έχει αναλάβει να ντύσει την Μπαλατσινού σε μια τόσο ιδιαίτερη στιγμή, φαίνεται ότι έχει δεθεί πολύ με την παρουσιάστρια και ήδη βρίσκεται κοντά της για να φροντίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Το νυφικό της μακιγιάζ θα είναι σε γήινους τόνους, χωρίς καμία υπερβολή, δια χειρός της διάσημης make up artist, Ρούλας Σταματοπούλου.

Ο δε γαμπρός, Βασίλης Κικίλιας, έχει ήδη ολοκληρώσει τις πρόβες για να τελειοποιηθεί το γαμπριάτικο κοστούμι του, το οποίο θα φέρει την υπογραφή του Kourlas Workshop.

Μάλιστα ο ίδιος ανάρτησε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφία από την πρόβα και στην χαρακτηριστική λεζάντα έγραψε: «Άντε να ετοιμαζόμαστε…» ενώ φαίνεται πολύ χαρούμενος και ανυπόμονος για το μυστήριο!

View this post on Instagram

Άντε να ετοιμαζόμαστε…

A post shared by Vassilis Kikilias (@vkikilias) on

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments