Ζώδια

Ζώδια: Προβλέψεις για ελεύθερους για σήμερα, Δευτέρα 17/6/19

Ζώδια: Προβλέψεις για ελεύθερους για σήμερα, Δευτέρα 17/6/19
Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Δείτε τι να περιμένετε οι single του ζωδιακού σήμερα, Δευτέρα 14 Ιουνίου 2019.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Δείτε τι να περιμένετε οι single του ζωδιακού σήμερα, Δευτέρα 14 Ιουνίου 2019. Κριός: Μερικές φορές γίνεστε αλαζόνες και δεν ενδιαφέρεστε για όσους νομίζουν ότι η συμπεριφορά σας είναι υπερβολική. Αλλά τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κρατήσετε χαμηλό προφίλ και να τους γοητεύσετε με την ηρεμία και την ευγένειά σας.

Ταύρος

Ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας, ακόμη και με τρόπους που ίσως να μην φαίνονται πολύ ριζοσπαστικοί για κάποιον άλλο. Πείτε γεια σε όλους όσους συναντάτε ή ζητήστε να βγείτε με κάποιον/α στον/στην οποίο/α υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα μιλούσατε. Ανοίξτε την καρδιά σας και δείτε τα πράγματα να μπαίνουν σε μια σειρά.

Δίδυμοι

Η έμφυτη γοητεία και εξυπνάδα σας σάς κάνουν ακαταμάχητους, αλλά οι ίδιες αυτές ιδιότητες σημαίνουν ότι χάνετε εύκολα το ενδιαφέρον σας για τις νέες σας γνωριμίες . Να είστε ευγενικοί όταν τους απορρίπτετε.

Καρκίνος

Τα ζητήματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια μπορεί να σας αποσπούν την προσοχή από εκεί που θέλετε να επικεντρωθείτε – σε ένα καινούριο φλερτ ίσως; Αλλά αυτά τα θέματα έχουν ένα σημαντικό μάθημα για εσάς.

Λέων

Η καλή επικοινωνία και η μεγάλη πιθανότητα για έναν καινούργιο έρωτα υπόσχονται μια πολύ ενδιαφέρουσα μέρα. Πώς θα αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή την εξίσωση; Με τη συνηθισμένη σας δημιουργικότητα και ζωντάνια, που αυξάνονται προοδευτικά σήμερα.

Παρθένος

Έχετε μια πολύ καλή ευκαιρία να εξερευνήσετε βαθιά και ουσιαστικά την αρένα του έρωτα. Σκεφτείτε να το συζητήσετε με έναν φίλο που σέβεστε τη γνώμη του. Η συζήτηση μπορεί να σας δώσει μια νέα εικόνα για τις αξίες σας και το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε.

Ζυγός

Η ειλικρίνεια σας σε συνδυασμό με τη φυσική σας γοητεία τραβάει τώρα περισσότερη προσοχή και από το στόμα σας βγαίνουν απίστευτες ατάκες. Βάλτε τον εαυτό σας σε μια κοινωνική κατάσταση και παρακολουθήστε την να εξελίσσεται προοδευτικά.

Σκορπιός

Μην απογοητεύεστε εάν ο φυσικός σας μαγνητισμός έχει μειωθεί κάπως τώρα. Χρειάζεστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε, χωρίς να αποσπάστε από την προσοχή των άλλων. Καλλιεργήστε την επίγνωση των συναισθημάτων σας.

Τοξότης

Το να κάνετε κάποιον να γελάει μπορεί να είναι ο γρηγορότερος δρόμος για την καρδιά του και τώρα έχετε πολλή πλάκα. Πείτε το αγαπημένο σας ανέκδοτο την κατάλληλη στιγμή ή απλά επισημάνετε πόσο αστεία είναι τελικά η ζωή.

Αιγόκερως

Τον τελευταίο καιρό μπορεί να είστε περισσότερο επικεντρωμένοι στη δουλειά σας και να έχετε αφήσει την ερωτική σας ζωή. Επικεντρώστε τις δυνάμεις σας εκεί που πρέπει και αφήστε τον έρωτα να εξελιχθεί χωρίς να παρεμβαίνετε για λίγο.

Υδροχόος

Εάν αισθάνεστε την ανάγκη να μείνετε σπίτι, αποδιώξτε την και βγείτε έξω στον κόσμο. Σας περιμένει κάτι πολύ καλύτερο από μαραθώνιο ταινιών στο Netflix, για να μη μιλήσουμε και για τα οφέλη που θα έχετε στην ερωτική σας ζωή.

Ιχθύες

Κάποιο ζήτημα που προκύπτει στην ερωτική σας ζωή μπορεί να είναι λίγο οδυνηρό, αλλά φέρνει μαζί του τη δυνατότητα για τεράστια βελτίωση. Επεξεργαστείτε τα συναισθήματα σας και να ξέρετε ότι τα πράγματα πολύ γρήγορα θα βελτιωθούν.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε Eπίσης