Ζώδια

Ζώδια προβλέψεις: Ταρώ ερωτικές για τη Δευτέρα 17/6/19

Ζώδια προβλέψεις: Ταρώ ερωτικές για τη Δευτέρα 17/6/19
Ερωτικές προβλέψεις ταρώ για όλα τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα (17/6/19).

Ερωτικές προβλέψεις ταρώ για όλα τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα (17/6/19). Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) κάρτα ταρώ: ο τρελός.Ήρθε η ώρα να αλλάξετε την προοπτική σας ή να δείτε τα πράγματα από την άποψη του συντρόφου σας. Εξετάστε τη μεγάλη εικόνα και δείτε πώς θα κάνετε τη ζωή του, πιο σημαντική. Ανοίξτε την καρδιά σας για να εμπιστευτείτε ότι τα πράγματα θα λειτουργήσουν για το υψηλότερο καλό για τη σχέση σας.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου) κάρτα ταρώ: ο μάγος

Βιώνετε μια εποχή που επικεντρώνεστε στην ερωτική σας ζωή ! Ειδικά στο πώς αισθάνεστε, για τον έρωτα και τη ζωή σας. Μπορεί να χρειαστεί να εξετάσετε το πρόγραμμά σας περισσότερο και να προγραμματίσετε το επόμενο διάστημα, να αφιερώσετε λίγο χρόνο στο σύντροφό σας. Ένα άτομο ή ένα έργο στο οποίο εργάζεστε μπορεί να έχει κολλήσει και να καθυστερήσει. Μην αφήσετε να χαλάσει την ηρεμία σας.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου) κάρτα ταρώ: ο ιεροφάντης

Δώστε προσοχή στα όνειρά σας. Μπορεί να έχετε πολύχρωμα όνειρα που σας επιτρέπουν να κατανοήσετε μια κατάσταση στη ζωή σας με μεγαλύτερη σαφήνεια. Θα μπορούσατε να βιώσετε μια θεραπεία στις σχέσεις σας και να διαπιστώσετε ότι άνθρωποι που δεν θέλατε να πλησιάσετε, τώρα σας αρέσει να είναι κοντά σας.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου) κάρτα ταρώ: ο θάνατος

Κάποιος ή κάτι τραβάει την προσοχή σας και στρέφεστε σε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι σκέψεις σας είναι σαφέστερες όταν πρόκειται για την κατανόηση των αγαπημένων σας και των δικών σας επιθυμιών και αναγκών.Κάτι που ανυπομονούσατε να σας συμβεί, θα γίνει σύντομα.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου) κάρτα ταρώ: ο αυτοκράτορας

Ανακτάτε μια αίσθηση εμπιστοσύνης στη σχέση σας. Ίσως εσείς και ο σύντροφός σας να είχατε κάποιες εντάσεις μεταξύ σας και τώρα υπάρχει μια κοινή αίσθηση ότι ανήκετε ο ένας στον άλλο. Αν είστε ελεύθεροι, μπορεί τελικά να αισθανθείτε πως έχετε ανακάμψει από ένα χωρισμό και είστε έτοιμοι να γνωρίσετε κάτι καινούργιο. Θα είστε πιο εκφραστικοί σήμερα.Όταν μιλάτε για πράγματα που εκτιμάτε, επικεντρωθείτε στην ευγνωμοσύνη.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου) κάρτα ταρώ: η σελήνη

Μπορείτε να κάνετε ένα διάλειμμα και να απολαύσετε τον εαυτό σας . Θα ήταν ωραίο να ξεφύγετε λιγάκι από τις ευθύνες, παρέα με τον αγαπημένο σας. Σχεδιάστε μια μικρή εκδρομή ή κάποια αγαπημένη δραστηριότητα.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου) κάρτα ταρώ: η εγκράτεια

Σήμερα θα έχετε διάθεση περισσότερο ν’ ακούτε παρά να μιλάτε. Μπορεί να ψάχνετε κάποιες πληροφορίες και να καταφέρετε να τις βρείτε. Αν είναι κάτι σπάνιο και κάποιος αρχίζει να αντιδρά με ζήλια, μην εκνευριστείτε. Αντ’ αυτού, αντιμετωπίστε το με χιούμορ και δείξτε ευγένεια.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου) κάρτα ταρώ: ο μάγος

Κάντε υπομονή. Ίσως χρειαστεί να αγνοήσετε μερικά πράγματα έτσι ώστε να μην απογοητευθείτε. Ίσως να έχετε ν’ αντιμετωπίσετε κάποια θέματα. Αν και αυτό είναι καλό, ένα μέρος σας, θέλει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Αντί να κοιτάζετε γύρω από το τι χρειάζεται να αλλάξετε, αναζητήστε τρόπους, για να απολαύσετε και να εντοπίσετε τα καλά σημεία. Αν χρειάζεστε κάποιο χρόνο, μην ντραπείτε να τον πάρετε.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου) κάρτα ταρώ: η δικαιοσύνη

Βρίσκεστε σε κάποια περιπέτεια, όπου κάνετε κάτι νέο ή απλό. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι πρέπει να κάνετε μερικές επιλογές. Ίσως να ακολουθήσετε τη διαίσθησή σας, που σας τονίζει πως το καλύτερο για τώρα, είναι να μην προσπαθήσετε να σχεδιάζετε τα πάντα.Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου) κάρτα ταρώ: το άρμα

Κάτι για το οποίο ανυπομονείτε, είναι πλέον σχεδόν εδώ. Μπορεί να έχετε σχεδιάσει να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα, αλλά ο φύλακας άγγελος σας είναι εκεί για να σας βοηθήσει. Και θα σας καθοδηγήσει ώστε να βεβαιωθείτε, πως όλα λειτουργούν, σωστά. Σύντομα θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε μια αίσθηση ελευθερίας, ώστε να απολαύσετε τον εαυτό σας.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου) κάρτα ταρώ: τροχός της τύχης

Σήμερα μπορεί να αισθάνεστε πιο σίγουροι και άνετοι. Θα μπορούσατε να σχεδιάσετε ή να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν ή να δείτε κάποιον που δεν έχετε δει εδώ και πολύ καιρό.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου) κάρτα ταρώ: οι εραστές

Μπορεί να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε πράγματα που δεν αφορούν τα ερωτικά σας.Ίσως μια φιλική συνάντηση ή απλά να απολαύσετε περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σας από ό, τι απολαμβάνετε συνήθως, όταν η οικογένεια είναι τριγύρω.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments