Αθλητισμός

Κώστας Σλούκας: Η ΤΣΣΚΑ προσφέρει λευκή επιταγή στον διεθνή γκαρντ

Κώστας Σλούκας: Η ΤΣΣΚΑ προσφέρει λευκή επιταγή στον διεθνή γκαρντ
Ο Κώστας Σλούκας μπήκε για τα καλά και στο στόχαστρο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία του προσφέρει... λευκό συμβόλαιο, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Ο Κώστας Σλούκας είναι το πιο “καυτό” όνομα της μπασκετικής αγοράς. Ο διεθνής γκαρντ επεξεργάζεται όλα τα δεδομένα σχετικά με το επόμενο βήμα της καριέρας του, το οποίο μπορεί να είναι εκτός Πόλης, ενώ υπάρχουν πιθανότητες και για την παραμονή του στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Στα “πόδια” του Σλούκα βρίσκονται οι μεγαλύτεροι ευρωπαϊκοί σύλλογοι, ανάμεσά τους και η ομάδα που τον ανέδειξε, ο Ολυμπιακός. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα από το εξωτερικό, στο “γκρουπ” των “μνηστήρων” προστέθηκε και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας μπαίνει στο “παιχνίδι” της απόκτησης του Σλούκα έχοντας τον “αέρα” της πρωταθλήτριας Ευρώπης. Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, θέλει τόσο πολύ να αποσπάσει την υπογραφή του 29χρονου Έλληνα γκαρντ που τα λεφτά δεν παίζουν κανένα ρόλο. Σύμφωνα με τους Τούρκους, οι Ρώσοι δίνουν… λευκή επιταγή στον Σλούκα, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να συμπληρώσει εκείνος το ποσό που επιθυμεί για να κλείσει η μεταγραφή! Φυσικά, εάν οι πληροφορίες που βγήκαν στη δημοσιότητα ισχύουν, τότε η πρόταση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας γίνεται αυτομάτως η καλύτερη από οικονομικής άποψης.

Ωστόσο, τα χρήματα δεν παίζουν πρωτεύοντα ρόλο στην ψυχολογία του παίκτη, ο οποίος θα ζυγίσει όλα τα ενδεχόμενα προκειμένου να πάρει την απόφασή του. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει ήδη κάνει την κίνησή του, τονίζοντας ότι τον θέλει στο παρκέ ως ηγέτη και τα επόμενα χρόνια.

Βάσει των όσων έχουν διαρρεύσει από τα δημοσιεύματα, οι μέχρι τώρα προσφορές για τον Σλούκα έχουν ως εξής: Την καλύτερη (μέχρι την εμφάνιση της ΤΣΣΚΑ) την έχει η Μπαρτσελόνα, με 2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Ακολουθεί η Φενέρ με την πρόταση ανανέωσής του συμβολαίου του να αγγίζει το 1.8 εκατ. ευρώ, ενώ ο Ολυμπιακός δίνει 1.6. Παράλληλα, τις εξελίξεις φέρεται να “παρακολουθεί” και ο Παναθηναϊκός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments