Αθλητισμός

Νίκος Καρέλης: Ο Ατρόμητος δίνει τα πάντα για να τον αποκτήσει

Νίκος Καρέλης: Ο Ατρόμητος δίνει τα πάντα για να τον αποκτήσει
Ο Νίκος Καρέλης βγαίνει ελεύθερος στην αγορά και ο Ατρόμητος προσπαθεί να κάνει την έκπληξη. Ο σημαντικός ρόλος του Αναστασίου.

Ο Νίκος Καρέλης βγαίνει ελεύθερος στην αγορά και πολλές είναι οι ομάδες που θέλουν να τον κάνουν δικό τους και να τον επαναπατρίσουν. Έχοντας ωστόσο ένα σημαντικό εμπόδιο, που δεν είναι άλλο από το κασέ του ποδοσφαιριστή, το οποίο παρά το γεγονός πως στον ΠΑΟΚ δεν πήρε πολλές ευκαιρίες, παραμένει αρκετά υψηλό.

Ο Έλληνας επιθετικός μένει ελεύθερος από την Γκενκ και εδώ και αρκετό καιρό φαινόταν να ασχολείται με την περίπτωσή του ο Παναθηναϊκός, αλλά εσχάτως μοιάζει να μην τον «κυνηγά» πια. Σύμφωνα με τη «Sportday», πάντως, ο Ατρόμητος θέλει οπωσδήποτε να τον αποκτήσει και να προσθέσει στη γραμμή κρούσης της ένα σπουδαίο «όπλο».

Τη δεδομένη στιγμή, βέβαια, η απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών είναι μεγάλη, αναφορικά με το οικονομικό κομμάτι. Οι απαιτήσεις του Καρέλη, που έπαιρνε γύρω στα 600 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο στην Γκενκ, δεν υπάρχει περίπτωση να καλυφθούν από τον Ατρόμητο. Η διοίκηση, όμως, καταβάλλει κάθε προσπάθεια, ώστε να φέρει την υπόθεση στα μέτρα της.

Σημαντικό ρόλο, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, μπορεί να παίξει η παρουσία του Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο της ομάδας. Αυτός ήταν, άλλωστε, που τον πίστεψε, τον έφερε στον Παναθηναϊκό και με την καταλυτική του συμμετοχή στο Κύπελλο του 2014 ανέβασε κατακόρυφα το όνομα και την χρηματιστηριακή του μετοχή.

Ο ίδιος, λοιπόν, έχει λάβει επίσης μέρος στις διαπραγματεύσεις, ώστε να πείσει τον διεθνή φορ να δεχθεί την προοπτική του να παίξει στον Ατρόμητο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments