Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Επιστρέφει για να… ξανά φύγει ο Γούτας

Ολυμπιακός: Επιστρέφει για να… ξανά φύγει ο Γούτας
Ο Δημήτρης Γούτας γυρίζει στο Ρέντο, αλλά δύσκολα ο Ολυμπιακός θα τον κρατήσει.

Ακόμα ένα χρόνο συμβολαίου o Δημήτρης Γούτας με τον Ολυμπιακό, με τον Έλληνα αμυντικό να μη βρίσκεται εδώ και καιρό στα πλάνα της ομάδας. Ο 25χρονος αμυντικός δεν κατάφερε να στεριώσει στην ομάδα του Πειραιά, στην οποία και πήρε μεταγραφή από την Ξάνθη το 2015.

Από τότε, ο Γούτας περιφέρεται δανεικός, χωρίς να μπορεί να κατασταλάξει και να αρχίσει να παίζει χωρίς να σκέφτεται τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Έλληνας παίκτης, έχει φύγει δανεικός για τις Κόρταϊκ, Σιντ Τρούιντεν και Λεχ Πόζναν, ωστόσο με τις δύο πρώτες σημείωσε γεμάτες χρονιές σε καλό επίπεδο. Πλέον οι υποχρεώσεις του με την Πόζναν τελείωσαν και επιστρέφει στο Ρέντη για να δει τις επιλογές που έχει.

Όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής (16/6) και η στήλη «Παρασκήνια», ο Ολυμπιακός από τη μεριά του δύσκολο να το αφήσει ελεύθερο, μόνο με ένα ποσοστό μεταπώλησης, ενώ τον έχει πληρώσει στην Ξάνθη, 700-800 χιλιάδες ευρώ.

Ολυμπιακός: Διαψεύδει για Λίντνερ

Άμεση ήταν η αντίδραση του Ολυμπιακού, όσον αφορά το θέμα που βγήκε για τον Χάιντς Λίντνερ. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ξεκάθαροι τονίζοντας πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα, κυκλοφόρησε σενάριο το οποίο έλεγε πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Χάιντς Λίντνερ και μάλιστα έχει κάνει και πρόταση. Ο Αυστριακός τερματοφύλακας είναι ελεύθερος, αλλά όπως φαίνεται οι Πειραιώτες δεν ασχολούνται με την περίπτωσή του.

Ο Ολυμπιακός ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία πρόταση στον παίκτη, άρα δεν είναι αυτός ο τερματοφύλακας που κοιτούν. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να αποκτήσουν έναν έμπειρο πορτιέρο για δεύτερο, ώστε να είναι πίσω από τον Ζοζέ Σα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments