Ελλάδα

Ασπρόπυργος: Χαροπαλεύει το αγοράκι που υπέστη εγκαύματα από ζεματιστό νερό

Ασπρόπυργος: Χαροπαλεύει το αγοράκι που υπέστη εγκαύματα από ζεματιστό νερό
Εξαιρετικά κρίσιμη είναι η κατάσταση του τρίχρονου αγοριού από τον Ασπρόπυργο που νοσηλεύεται με εγκαύματα στο νοσοκομείο "Αγλαΐα Κυριακού".

Ένα δυσάρεστο περιστατικό σημειώθηκε σε σπίτι στον Ασπρόπυργο, όπου ένα αγοράκι υπέστη εγκαύματα από ζεματιστό νερό. Το αγοράκι δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και διασωληνωμένο στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Τα εγκαύματα που έχει υποστεί καταλαμβάνουν το 40% σώματός του και βρίσκονται κυρίως στο κεφάλι και στο θώρακα. Σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσοκομείου η κατάστασή του κρίνεται βαριά.

Η ενημέρωση από το νοσοκομείο

Το δελτίο Τύπου από το νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού αναφέρει: «Ο ασθενής Α. Μ. 3 ετών, διεκομίσθει διασωληνωμένος και νοσηλεύεται από 17.06.2019 στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, με εγκαυματική νόσο. Η έκταση του εγκαύματος είναι 40% και εκτείνεται κυρίως στην κεφαλή, θώρακα. Ο ασθενής είναι διασωληνωμένος και υποστηρίζεται με μηχανικό αερισμό. Επιπλέον έχει ανάγκη φαρμακευτικής υποστήριξης του κυκλοφορικού συστήματος. Η κατάστασή του είναι βαριά».

Πώς συνέβη το ατύχημα

Το ατύχημα έγινε όταν η 24χρονη μητέρα είχε αφήσει το παιδί της σε μια φίλη της 60 ετών να το προσέχει στην περιοχή του Ασπρόπυργου. Η γυναίκα άναψε την κουζίνα, έβαλε την κατσαρόλα πάνω και βγήκε από το σπίτι. Τότε εκεί πλησίασε το παιδί, τράβηξε την κατσαρόλα με αποτέλεσμα να πέσει επάνω του το καυτό νερό και να του προκαλέσει σοβαρά εγκαύματα.

Το παιδάκι μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο Παίδων, ενώ οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 24χρονη μητέρα και την 60χρονη φίλη της με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments