Ελλάδα

Πανελλήνιες 2019: Τα θέματα στη Βιολογία

Πανελλήνιες 2019: Τα θέματα στη Βιολογία
Οι Πανελλήνιες 2019 συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψηφίους των ΓΕΛ, οι οποίο εξετάστηκαν στο μάθημα της Βιολογίας. Δείτε τα θέματα που έπεσαν.

Το τελευταίο μάθημα στις Πανελλήνιες 2019 έδωσαν οι υποψήφιοι, οι οποίοι σήμερα εξετάστηκαν στο μάθημα της Βιολογίας. Έτσι, ολοκληρώθηκε ο βασικός κύκλος των πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων και πλέον σειρά έχουν πάρει τα ειδικά μαθήματα, που θα εξεταστούν από τις 21 Ιουνίου ως τις 2 Ιουλίου. Αύριο Τετάρτη, οι εξετάσεις συνεχίζονται για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ με μαθήματα ειδικότητας.

Μετά και το πέρας της σημερινής εξέτασης στη Βιολογία θα ολοκληρώθηκαν οι Πανελλαδικές για τα ΓΕΛ. Όσον αφορά τα ΕΠΑΛ, οι εξετάσεις για τους υποψηφίους ολοκληρώνονται στις 19 και 20 του μηνός με την εξέταση ειδικών μαθημάτων. Συγκεκριμένα:

19 Ιουνίου: Ναυτικές μηχανές/μηχανές πλοίου ΙΙ (ν.4473) – υγιεινή – στοιχειά σχεδιασμού κεντρικών θερμάνσεων – ηλεκτρικές μηχανές – ψηφιακά συστήματα 20 Ιουνίου: Τεχνολογία υλικών – οικοδομική – στοιχεία ψύξης-κλιματισμού – κινητήρες αεροσκαφών / κινητήρες αεροσκαφών ΙΙ (ν.4473).

Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων

Πλέον στα ΓΕΛ σειρά παίρνουν τα ειδικά μαθήματα, η εξέταση των οποίων θα ξεκινήσει στις 21 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 2 Ιουλίου. Ειδικότερα, στις 21/6 οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα Αγγλικά και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις των Γερμανικών και των Ισπανικών στις 22/6. Ακόμη, στις 24/6 οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στο ελεύθερο σχέδιο και την επόμενη ημέρα (25/6) στο γραμμικό σχέδιο.

Στις 26/6 θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις των Γαλλικών και θα ακολουθήσουν οι εξετάσεις των μαθημάτων που αφορούν τα τμήματα Μουσικών Σπουδών: 27/6 η Αρμονία, στις 28/6 ο Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων, στις 29/6 η Μουσική Αντίληψη και Γνώση και την 1η Ιουλίου η Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία. Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα ολοκληρωθούν στις 2/7 με την εξέταση του μαθήματος των Ιταλικών.

Σημειώνεται, επίσης, ότι από σήμερα, Τρίτη 18 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 28 Ιουνίου θα διεξάγονται οι Υγειονομικές Εξέτασεις και Πρακτικές Δοκιμασίες των υποψηφίων (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ).

Δείτε τα θέματα της Βιολογίας στα οποία εξετάστηκαν οι υποψήφιοι:

Για τα θέματα ‘Βιολογία’ Θετικών Σπουδών ΓΕΛ (ημερησίων) πατήστε εδώ.

Για τα θέματα ‘Βιολογία’ Θετικών Σπουδών ΓΕΛ (εσπερινών) πατήστε εδώ.

Για τα θέματα ‘Βιολογία’ Γενικής Παιδείας ΓΕΛ (ημερησίων) πατήστε εδώ.

Για τα θέματα ‘Βιολογία’ Γενικής Παιδείας ΓΕΛ (εσπερινών) πατήστε εδώ.

Διαβάστε Eπίσης

Περισσότερα
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Δείτε την πολιτική μας κάνοντας κλικ εδώ.
Αποδέχομαι