Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Τρίτη (18/6/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Τρίτη (18/6/19)
Οι ερωτικές προβλέψεις της Τρίτης (18/6/19) για τα δώδεκα ζώδια.

Οι ερωτικές προβλέψεις της Τρίτης (18/6/19) για τα δώδεκα ζώδια. Κριός: Οι ικανοποιητικές εξελίξεις που μπορεί να εκδηλωθούν στη σχέση σου, απαιτούν ανοιχτό μυαλό και φαντασία. Αυτή είναι η στιγμή για να αντικαταστήσεις την επιθυμία σου για έλεγχο στις ερωτικές σου υποθέσεις και να ενθαρρύνεις τον αυθορμητισμό και τη διασκέδαση.

Απολαυστικές κι ευχάριστες στιγμές προσφέρονται, αν χαλαρώσεις και επιτρέψεις να σε βρουν… αντί να κάνεις συντονισμένες προσπάθειες για να τις βρεις εσύ.

Ταύρος

Μια έντονη επιθυμία να βρεις την αλήθεια ή κάποιες απαντήσεις στη σχέση σου, θα σε ωθήσει να αναλύσεις υπερβολικά ένα ερωτικό θέμα που προέκυψε. Η διαίσθησή σου, μπορεί να σε βοηθήσει, συμπληρώνοντας μόνο ορισμένα κενά. Αυτό που θέλεις και πρέπει να μάθεις, φαίνεται πως πλησιάζει η ώρα για ν’ αποκαλυφθεί. Άφησέ το να σε βρει.

Δίδυμοι

Θα μπορούσες να υιοθετήσεις μια πνευματική αλλά και μια συναισθηματική προσέγγιση στα ερωτικά σου αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, η πρόοδος της σχέσης σου, μπορεί να απαιτήσει από σένα, να σκεφτείς σοβαρά και να κάνεις τις εκτιμήσεις σου, πριν δώσει η καρδιά σου το πράσινο φως για να προχωρήσεις με ένα συγκεκριμένο ερωτικό σχέδιο. Κοιτάζοντας μέσα σου με ειλικρίνεια σε αυτό που θέλεις και χρειάζεσαι από μια στενή σχέση, θα σου προσφέρει μια εκπληκτική αλλά ενδιαφέρουσα αποκάλυψη. Μπορεί να είναι καιρός να αφήσεις μια ξεπερασμένη στάση και να γίνεις λιγάκι πιο τολμηρή και περιπετειώδης!

Καρκίνος

Θα νιώσεις πως θέλεις να κάνεις μια στροφή στη σχέση σου. Η αλλαγή στα αισθήματά σου, ή οι πληροφορίες που καταφτάνουν, θ’ αλλάξουν την άποψή σου για ένα συγκεκριμένο θέμα. Ενδεχομένως να σ’ ενθαρρύνουν να επιστρέψεις και να λειτουργήσεις σωστά αυτή τη φορά, σε κάτι που πιστεύεις πως πήγε στραβά. Μπορεί να μην πετύχεις ένα άμεσο αποτέλεσμα, αλλά θα μπορούσες με τις κινήσεις σου, να το κάνεις να γίνει καθησυχαστικό και παρήγορο.

Λέων

Αν θυμηθείς, πως τα μικρά πράγματα μετράνε περισσότερο στα ερωτικά σου, τότε αξίζει να αφιερώσεις χρόνο για να προσφέρεις υποστήριξη και αγάπη, παρά να κάνεις μεγάλες κι εξωφρενικές χειρονομίες. Αντί να κοιτάζεις το πολύ μακρινό μέλλον, προσπάθησε να επικεντρωθείς στις προσπάθειες που απαιτούνται στο παρόν, για τη σχέση σου Μια μικρή χειρονομία θα μπορούσε να μετακινήσει κάτι, θαυμάσια!

Παρθένος

Ο ουρανός επιμένει ότι σου προσφέρονται μια σειρά από αισθησιακές απολαύσεις… και ευτυχώς, δεν χρειάζεται να χαλάσεις δεκάρα για να τις χαρείς. Αν σκέφτεσαι υπερβολικές χειρονομίες για να εντυπωσιάσεις τον εραστή σου, τότε θα διαπιστώσεις πως υιοθετώντας μια λιγότερο συμβατική προσέγγιση με περισσότερη φαντασία, θα έχεις ένα αξιομνημόνευτο αποτέλεσμα.

Ζυγός

Μπορεί να πιστεύεις, πως σου πέφτουν πολλά μαζί σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου, αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, αντί να πιστεύεις ότι η καλοτυχία βρίσκεται στα εργασιακά σου, θα μπορούσε να είναι η εστιασμένη προσπάθειά σου, που φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αν δείξεις την απαραίτητη προσοχή και στα ερωτικά σου κι ενθαρρύνεις ένα μεγαλύτερο αισθηματικό άνοιγμα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, θα δεις την πρόοδο, που περίμενες πολύ καιρό για να συμβεί.

Σκορπιός

Η ανυπομονησία σου θα ενταθεί σε όλους τους τομείς της ζωής σου αυτή τη στιγμή και θα ήταν χρήσιμο να αντισταθείς για να μην βρει το δρόμο της και στη σχέση σου. Ίσως πιστεύεις ότι επιταχύνεις μια διαδικασία με έξυπνο τρόπο, αλλά θα ανακαλύψεις ότι το μόνο που κερδίζεις, είναι να εμποδίσεις την πρόοδο που είσαι αποφασισμένοι να πετύχεις. Θα μπορούσες αυτό το διάστημα να είσαι ένας απλός παρατηρητής. Κι εν τω μεταξύ, ασχολήσου με κάτι ενδιαφέρον κι ευχάριστο.

Τοξότης

Ακόμα κι αν αισθάνεσαι ότι έχεις καλύψει κάθε βάση, για τις ελπίδες και τις φιλοδοξίες σου σχετικά με την ανάπτυξη της ερωτικής σου ζωής, θα ήταν σοφό να αφήσεις τον αυθορμητισμό σου, να δημιουργήσει λίγες αναταράξεις. Αυτή σου η κίνηση θα είναι πολύ συναρπαστική. Θα μπορούσε επίσης να οδηγήσει στην αποκατάσταση και στον επαναπροσδιορισμό των ορίων της σχέσης σου. Αν αυτό συνεπάγεται πως θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος και για τους δυο σας, τότε αυτό θα είναι πολύ υγιές για τη σχέση σας.

Αιγόκερως

Αν παλεύεις με τις αβεβαιότητές σου στη σχέση σου, τότε θα πρέπει να γίνουν κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου….. και σύντομα. Ωστόσο, οποιαδήποτε αποκάλυψη ή επιδείνωση που αντιμετωπίζεις, είναι απίθανο να προέρχεται από εξωτερικές επιρροές ή συνθήκες. Αυτό που θ’ ανακαλύψεις θα είναι κάτι για τον εαυτό σου, αν στραφείς μέσα σου. Αν είναι ώρα να αλλάξεις ξεπερασμένες στάσεις απέναντι στα ερωτικά σου, τότε θα μπορούσες να το κάνεις αμέσως.

Υδροχόος

Αν υιοθετήσεις ένα πιο ευέλικτο πνεύμα για να μάθεις κάποιες πληροφορίες, θα βιώσεις παθιασμένη διασκέδαση και ολοκλήρωση στα ερωτικά σου. Μπορεί να μην μπορέσεις να κρύψεις τον ενθουσιασμό σου, με την ανταλλαγή ιδεών ή σχεδίων που σε παρακινούν και σε εμπνέουν. Θα νιώσεις επίσης, πως υπάρχει κάτι πολύ ερωτικό στον τρόπο που ο εραστής σου μοιράζεται το ενδιαφέρον σου ή βρίσκεται στην ίδια σελίδα. Υπάρχει μια μεγάλη πνευματική διέγερση ανάμεσά σας…. και αυτό μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε κάτι ευχάριστο.

Ιχθύες

Κάτι θα δημιουργήσει αναβρασμό στη σχέση σου αυτή τη στιγμή. Αλλά αν αυτή η απελευθέρωση του πάθους είναι ευχάριστη ή δυσάρεστη, θα εξαρτηθεί από σένα. Να είσαι διατεθειμένη, να ανοίξεις το μυαλό σου και να εμπιστευθείς τώρα τη διαίσθησή σου. Με την ευαισθησία σου θα μπορέσεις να ξεπεράσεις ό,τι δημιουργεί πρόβλημα στη σχέση σου με ελάχιστη ενθάρρυνση. Αν μια σπίθα πρέπει να γίνει κάτι περισσότερο, βεβαιώσου ότι θα αφορά το πάθος και θα είναι ευχάριστη με όλους τους σωστούς τρόπους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments