Ελλάδα

Τροχαίο Αταλάντη: Έχασε τη μάχη για τη ζωή και η 16χρονη

Τροχαίο Αταλάντη: Έχασε τη μάχη για τη ζωή και η 16χρονη
Την μοίρα του 21χρονου αδελφού της είχε η 16χρονη από το τροχαίο στην Αταλάντη, με την άτυχη κοπέλα να αφήνει σήμερα την τελευταία της πνοή.

Έσβησαν και οι τελευταίες ελπίδες για τους γονείς των δύο παιδιών, από το τροχαίο δυστύχημα στην Αταλάντη. Κι αυτό γιατί σήμερα οι γιατροί τους ενημέρωσαν ότι έφυγε από τη ζωή και η 16χρονη κόρη τους. Το άτυχο κορίτσι είχε ακρωτηριαστεί στο τροχαίο και έδινε μάχη για τη ζωή της στην Εντατική εδώ και τρεις ημέρες. Μάλιστα, χθες η οικογένεια έκανε έκκληση για αίμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο, σήμερα το απόγευμα η άτυχη κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή.

Τα δυο παιδιά που διέμεναν στην Αθήνα, είχαν πάει στην Αταλάντη και πιο συγκεκριμένα στο χωριό τους, το Καλαπόδι Λοκρίδας, για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Το μεσημέρι της Κυριακής ο 21 ετών Γιώργος, ο οποίος είχε δίπλωμα οδήγησης, ζήτησε από έναν παππού του, το αυτοκίνητο να πάει για μπάνιο με την αδελφή του. Εκείνος δεν μπορούσε να του χαλάσει χατήρι και χωρίς να μπορέσει να φανταστεί την τραγική εξέλιξη των πραγμάτων του έδωσε το αυτοκίνητο.

Δύο περίπου χιλιόμετρα πριν φτάσουν στην Αταλάντη, σε μια στροφή, ο άτυχος νέος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και συγκρούστηκε στις διαχωριστικές μπάρες και στη συνέχεια κάνοντας τούμπες βγήκε εκτός δρόμου. Όσοι βρέθηκαν στο σημείο του τροχαίου ατυχήματος περιγράφουν σοκαρίστηκες εικόνες. Το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου είχε γίνει μια άμορφη μάζα, μέσα στην οποία ήταν εγκλωβισμένα τα δυο αδέλφια.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες από το ΠΚ Αταλάντης με τρία οχήματα και διασώστες του ΕΚΑΒ με δυο ασθενοφόρα, οι οποίοι απεγκλώβισαν τα δυο άτυχα παιδιά. Δυστυχώς, ο 21χρονος οδηγός βρήκε τραγικό θάνατο επί τόπου, ενώ πάρα πολύ σοβαρά τραυματίστηκε και η 16χρονη αδελφή του, η οποία διακομίστηκε αρχικά στο Κ.Υ. Αταλάντης και στη συνέχεια στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας, και μετά στο Αττικό, όπου και κατέληξε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments