Πολιτική

Εκλογές 2019 – Τσίπρας για ντιμπέιτ: “Ο Μητσοτάκης με φοβάται”

Εκλογές 2019 – Τσίπρας για ντιμπέιτ: “Ο Μητσοτάκης με φοβάται”
«Ο κ. Μητσοτάκης πιστεύω ότι το φοβάται και δεν είναι προς όφελός του» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας.

Μιλώντας στον OPEN TV ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε, ακόμη, ότι μόνο ο Αντώνης Σαμαράς και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αρνούνται το ντιμπέιτ και αυτό δείχνει και την ταύτιση των δύο. «Δεν είναι επιλογή μου να γίνει έτσι. Μην μου πατάτε τον κάλο. Και στις Ευρωεκλογές το ίδιο είχα πει», είπε ο πρωθυπουργός ερωτώμενος γιατί δεν γίνεται μια αντιπαράθεση ανάμεσα στον ίδιο και τον κύριο Μητσοτάκη.

«Είπε προκηρύξτε εκλογές και θα κάνω όσα debate θέλετε. Δεν είμαστε τηλεπερσόνες. Και πήγαινε σε πρωινάδικα… Πάλι δεν θέλει, άρα κάτι φοβάται. Υποτιμάς τους πολίτες έτσι. Θα πρέπει να ξέρουν τις απόψεις μας πριν αποφασίσουν.

Ο Σημίτης με τον Καραμανλή κάνανε τηλεμαχία στις κρίσιμες εκλογές του 2004. Έκανε κι ο Παπανδρέου. Εγώ με τον Μεϊμαράκη το ίδιο. Αυτά βοήθησαν και τον λαό και τη δημοκρατία και τον διάλογο», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Μητσοτάκης φοβάται την ανοικτή πολιτική αντιπαράθεση γι’ αυτό αποφεύγει το ντιμπέιτ, δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και εκτίμησε ότι αυτό είναι λάθος ακόμη και για τη δική του στρατηγική.

Οι μόνοι που αρνούνται πεισματικά ήταν ο Σαμαράς και τώρα ο Μητσοτάκης. Σ’ αυτήν λοιπόν την αντιπαράθεση των πέντε, με τον Μητσοτάκη να αισθάνεται μεγαλύτερη ασφάλεια, εγώ θέλω να είναι πιο ευέλικτο όχι να γίνει μονόλογος. Ο κ. Μητσοτάκης πιστεύω ότι το φοβάται και δεν είναι προς όφελός του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments