Παιδί

Καλοκαιρινό Bazaar Ρούχων των «Φίλων της Μέριμνας»

Καλοκαιρινό Bazaar Ρούχων των «Φίλων της Μέριμνας»
Οι "Φίλοι της Μέριμνας" είναι ένα σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που ιδρύθηκε το 2002, με σκοπό την ηθική και υλική υποστήριξη του κοινωνικού και επιστημονικού έργου της Μέριμνας.

H «Μέριμνα», σωματείο-μέλος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» παρέχει δωρεάν υπηρεσίες  τόσο σε σοβαρά άρρωστα παιδιά, όσο και σε παιδιά και τις οικογένειές τους που αντιμετωπίζουν το πένθος ή μια αναπάντεχα τραυματική απώλεια. Στο πλαίσιο ενίσχυσης και συνέχειας των δράσεων και των προγραμμάτων της διοργανώνει μια γιορτή προσφοράς. Πρόκειται για το 3ο Καλοκαιρινό Bazaar Ρούχων, που θα πραγματοποιηθεί, από  21/6 έως 23/6, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, «Μελίνα» (Ηρακλειδών 66, Κεραμεικός).

Εκεί, σε έναν πραγματικά ιδιαίτερο χώρο, θα βρείτε μοναδικές ευκαιρίες σε καλοκαιρινά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, για όλες τις ηλικίες και όλες τις προτιμήσεις, προκειμένου να ανανεώσετε τη γκαρνταρόμπα σας, αλλά και να διαλέξετε εκλεκτά δώρα για φίλους και γνωστούς.

Το ωράριο του Bazaar είναι:

  • Παρασκευή 21 Ιουνίου 12π.μ. – 7 μ.μ.
  • Σάββατο 22 Ιουνίου 12π.μ. – 7μ.μ. και
  • Κυριακή 23Ιουνίου 11π.μ. – 4μ.μ.

Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός»

Επικοινωνία: «Φίλοι της Μέριμνας»: καθημερινά 9.30-17.00,Τηλ. 210 6842833,

Φαξ. 210 6452338, [email protected]

Οι Φίλοι της Μέριμνας είναι ένα σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που ιδρύθηκε το 2002, με σκοπό την ηθική και υλική υποστήριξη του κοινωνικού και επιστημονικού έργου της Μέριμνας. Η Μέριμνα είναι μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία την οποία ίδρυσαν το 1995 στην Αθήνα έμπειροι επιστήμονες, από το χώρο της υγείας και της παιδείας, με κύριο σκοπό τη φροντίδα παιδιών και εφήβων που αντιμετωπίζουν μία σοβαρή αρρώστια ή την απώλεια ενός οικείου τους προσώπου.

Συγκεκριμένα, η Μέριμνα παρέχει δωρεάν τις παρακάτω Υπηρεσίες:

  • Ψυχολογική στήριξη παιδιών και εφήβων στη σοβαρή αρρώστια και το πένθος
  • Στήριξη σχολικών κοινοτήτων μετά από καταστροφικά ή τραυματικά γεγονότα
  • Ιατρονοσηλευτική και ψυχοκοινωνική ανακουφιστική φροντίδα στο σπίτι για τα σοβαρά άρρωστα παιδιά και τις οικογένειές τους
  • Επιμορφωτικά προγράμματα για ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, εκπαιδευτικούς και επαγγελματίες Υγείας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: http://www.merimna.org.gr/

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments