Πολιτική

Γιώργος Παπανδρέου: Έκανε κανό και έπεσε σε μπουρίνι – Τον “χτυπούσαν” κύματα (pic)

Γιώργος Παπανδρέου: Έκανε κανό και έπεσε σε μπουρίνι – Τον “χτυπούσαν” κύματα (pic)
Στο «μάτι» της κακοκαιρίας βρέθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ενώ έκανε κανό. Μεγάλη περιπέτεια για τον πρώην πρωθυπουργό.

Στο «μάτι» της κακοκαιρίας βρέθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ενώ έκανε κανό. Όπως αναφέρει το dete.gr, ανήμερα των γενεθλίων του, την Κυριακή 16 Ιουνίου, ο πρώην πρωθυπουργός και υποψήφιος βουλευτής στην Αχαϊα βρέθηκε με το κανό του στην θαλάσσια περιοχή του Ρίου. Την ώρα που ξέσπασε το μπουρίνι και βρέθηκε αντιμέτωπος με πελώρια κύματα.

«Είδαμε τον Γιώργο να μπαίνει με το κανό στην θάλασσα. Άρχισε να κωπηλατεί με κατεύθυνση την Ναύπακτο. Μέσα σε δέκα λεπτά, εκεί που η θάλασσα ήταν λίμνη, σηκώνει το μπουρίνι. Γίνεται χαμός. Φεύγουν οι ομπρέλες, οι ξαπλώστρες αναποδογύρισαν, ο κόσμος πανικόβλητος μαζεύει τα παιδιά του και φεύγουν.

Όσοι είχαν δει τον πρώην πρωθυπουργό περίμεναν με αγωνία για το πώς θα βγει» είπε αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού. Τελικά, παρά τα κύματα και το μπουρίνι ο Γιώργος Παπανδρέου κατάφερε και βγήκε στην ακτή.

«Το κύμα στην κυριολεξία τον σκέπαζε, όμως ο Παπανδρέου τα κατάφερε, έστω και αν σίγουρα έζησε εφιαλτικές στιγμές στην θάλασσα» είπε ο ίδιος αυτόπτης μάρτυρας.

Δείτε τη φωτογραφία:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments