Ζώδια

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (21/6/19)

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (21/6/19)
Η συμβουλή της ημέρας για όλα τα ζώδια. Δείτε τι επιφυλάσσει η μέρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (21/6/19). ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4): Ή θα δεις μόνο αυτούς/ες που εσύ θες και θα περάσεις τη μέρα μαζί τους ή να σε αφήσουν στην ησυχία σου. Τόσο απλά είναι τα πράγματα σήμερα. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5): Αν ξεκινήσεις με την πρώτη στραβή σήμερα (ασυνεννοησία ή ένταση στο σπίτι) νʼ αναρωτιέσαι, πως είναι δυνατό αυτά που θες πιο πολύ – δηλαδή ηρεμία, επικοινωνία, αρμονία – να μην έρχονται φυσικά αλλά μετά από πολύ κόπο, θα την κάψεις την μέρα. Εργασιοθεραπεία άμεσα!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6): Ίσως κατά τη διάρκεια της ημέρας γίνει τόσο δύσκολο να βάλεις χαλινάρι στις σκέψεις σου που θα σε πιάσει πονοκέφαλος. Ίσως αρχίσεις να πνίγεσαι σε ενδεχόμενα, σκέψεις για το μέλλον, παράπονα για το παρελθόν. Ίσως πρέπει να σταματήσω να γράφω γιατί θα με διαολοστείλεις και ένα δίκιο θα το έχεις… Καλή δύναμη! Ciao! ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7): Αν είσαι ελεύθερος/η και πολιορκείσαι από ή πολιορκείς κάποιον/α, τότε κινδυνεύεις να παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου. Και όλοι ξέρουμε που σε οδηγεί αυτό συνήθως (Μην ανησυχείς ο αστρολόγος θα είναι εδώ να σε παρηγορήσει αν στραβώσει το πράγμα)… Για όλους τους άλλους Καρκίνους, ας μην συζητήσουμε την τσαντίλα σας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8): Μια που θα γκρινιάζεις σαν παραχαϊδεμένο παιδί πως κανείς δεν σʼ αγαπά, και μια που θα σου λένε πως όλη σου η συμπεριφορά δηλώνει πως δεν είσαι έτοιμος/η να κάνεις καμιά υποχώρηση για να σε γνωρίσει κάποιος/α σε βάθος. Και τι απαντάνε σʼ αυτό τώρα, ε; ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9): Η εργασιακή καθημερινότητα μοιάζει με αγώνα μποξ και έχεις κουραστεί πλέον από τις αντιπαραθέσεις… Δεν θα το δείξεις όμως. Δεν θα παραπονεθείς. Είσαι Παρθένος και είσαι πάντα ο/η αυστηρότερος/η κριτής του εαυτό σου. Ευτυχώς να λες, αλλιώς θα είχες ήδη σπάσει.

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (21/6/19)

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10): Ξέρεις όσο κανένας/καμιά πόσο φυλακισμένοι νιώθουμε όταν επιτρέπουμε στον εαυτό μας να ακολουθεί τις επιλογές και τις απαιτήσεις των άλλων. Εκτός από τους τσακωμούς υπάρχει πάντα και η εναλλακτική της απόρριψης. Σήμερα επέλεξε να περάσεις εσύ καλά! Ναι, εσύ! ΕΣΥ! ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11): Ωχ και ποιος/α θα είναι ο/η τυχερός/ή σήμερα δεν ξέρω… Νεύρα έχεις, συσσωρευμένη ένταση επίσης, ακούς και τον/την κάθε άσχετο/η να σχολιάζει την κοινωνική ή επαγγελματική πραγματικότητα με επιχειρήματα δεκάχρονου και φορτώνεις περισσότερο…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12): Αφού το πάθος έχει μπλοκάρει στο μποτιλιάρισμα και έχει ξεμείνει κι από μπαταρία στο κινητό (οπότε δεν μπορεί να σε ειδοποιήσει πότε επιστρέφει), δόξα να λες που ακόμη υπάρχουν φίλοι/ες που έχουν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και ελαττώνουν τη μοναξιά σου. Μαζί τους, όχι μόνος/η σου σήμερα. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1): Εντάξει ότι έχεις ένα μαγνήτη που έλκει όλους/όλες τους/τις passive aggressive μανιακούς, το ξέρουμε εδώ και καιρό. Ότι και στις τωρινές σου σχέσεις ή/και συνεργασίες υπάρχουν μπόλικοι/ες τέτοιοι επίσης. Αυτό που είναι εξοργιστικό είναι πως συνεχίζεις να εκπλήσσεσαι κάθε φορά που βλέπεις τα ξυνισμένα μούτρα τους – προάγγελος ότι έχουν παράπονα που δεν τα λένε αν δεν τους τα βγάλεις με το τσιγκέλι. Ουφ!

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (21/6/19)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2): Οι καυγάδες με φίλους ή τον/την σύντροφο αντέχονται. Τα σπασμένα νεύρα με επαγγελματικούς συνεργάτες επίσης. Αντέχεται και ο πονοκέφαλος που σου προξενεί το πλήθος των καθημερινών υποχρεώσεων. Όμως να συμβαίνουν όλα μαζί, ε όχι! Δεν παλεύεται! Έχεις ακουστά για την αποστασιοποίηση των Υδροχοών; Για βάλε τη σε εφαρμογή σήμερα. ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3): Ναι, ναι το ξέρω ότι η συναισθηματική σύγχυση είναι η καλύτερη σου φίλη από τη στιγμή που άρχισες να μπουσουλάς. Όμως όταν αρχίζει να επηρεάζει την απόδοση στη δουλειά σου, πρέπει κάποιος να επέμβει και να σου πει να συνέλθεις. Σύνελθε λοιπόν!!

Πηγή: stardome.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments