Ζώδια

Ζώδια προβλέψεις: Ταρώ ερωτικές για την Παρασκευή (21/6/19)

Ζώδια προβλέψεις: Ταρώ ερωτικές για την Παρασκευή (21/6/19)
Ερωτικές προβλέψεις ταρώ για όλα τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή (21/6/19).

Ερωτικές προβλέψεις ταρώ για όλα τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή (21/6/19). κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). κάρτα ταρώ: ο κόσμος: Μια νέα ρομαντική περιπέτεια σας καλεί. Μπορεί όμως να έχετε πολλά στο μυαλό σας, για το πώς να τα συνδυάσετε.

ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου). κάρτα ταρώ: ο αυτοκράτορας: Επιτρέψτε στον εαυτό σας να εκπέμψει τις δονήσεις που ψάχνετε. Αν φοράτε τα ακουστικά σας στο γυμναστήριο, τότε δε θα προσέξετε τον άγνωστο που σας παρατηρεί.

δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου). κάρτα ταρώ : η αυτοκράτειρα: Κάτι όμορφο διακυβεύεται για έρωτα, και φαίνεται ότι τώρα είναι η στιγμή να δραστηριοποιηθείτε! Αλλά υπάρχει ακόμα χρόνος για να εξελιχθούν τα πράγματα.

καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). κάρτα ταρώ : ο διάβολος: Ίσως να μην καταλαβαίνετε πάντα πώς είναι οι άνθρωποι, όταν τους συναντάτε από το διαδίκτυο και δηλώνουν ενδιαφέρον για σχέση. Μπορεί να υπάρξει έλλειψη ενδιαφέροντος αν βγείτε για πρώτη φορά ραντεβού. Δείτε κάθε αλληλεπίδραση, σαν μια ευκαιρία για να κάνετε κάτι που αγαπάτε….και στη συνέχεια προχωρήστε.

λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). κάρτα ταρώ: ο θάνατος: Ο έρωτας, είναι η σωστή ερώτηση, αλλά τι γίνεται με την λανθασμένη απάντηση? Υπάρχει νόημα αν δεν είστε με κανέναν? Η καρδιά σας, σας δείχνει το δρόμο. Έχετε την τάση να είστε πολυάσχολοι και αναλυτικοί. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να μοιραστείτε τους φόβους σας και να κάνετε ό, τι γνωρίζετε ότι είναι καλύτερο μακροπρόθεσμα, σε μια σχέση που μεγαλώνει η φιλία.

παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου). κάρτα ταρώ : το άρμα: Τόσοι πολλοί φίλοι….και είστε περιτριγυρισμένοι από ανθρώπους που αγαπάτε, αλλά κανέναν ξεχωριστό για εσάς. Πολύ λίγοι…..και έχετε ό, τι χρειάζεστε για να ζήσετε μια σιωπηρή, ήσυχη μέρα, αλλά και μία που στερείται ανθρώπινης αλληλεπίδρασης. Αναζητήστε ισορροπία στις σχέσεις σας.

ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου). κάρτα ταρώ : ο ήλιος:  ικανότητά σας να λέτε, να σκέφτεστε και να αισθάνεστε αυτό που βιώνετε, προέρχεται από την αδυναμία να βρεθεί σύνδεση με κάποιον που αισθάνεται το ίδιο και διατηρεί χαμηλό προφίλ.

Ίσως επιτρέπετε στον εαυτό σας να εκτίθεται στον τομέα της αγάπης και του ρομαντισμού περισσότερο από ό, τι συνειδητοποιείτε…. και είναι καιρός να αλλάξετε τα πράγματα.

σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου). κάρτα ταρώ : ο κόσμος: Η αγάπη και η περιπέτεια είναι σαν μια σημαντική φάση της ζωής σας, που σας επιτρέπει να δείτε πού αφήνετε κάποια πράγματα, εκτός περιπέτειας. Ευτυχώς, που θα μπορέσετε να μεταβείτε σύντομα από την περιέργεια, στην ανικανοποίητη επιθυμία σας, για τον έρωτα.

τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). κάρτα ταρώ : άσος των πεντάκτινων: Ποιος μοιράζεται μαζί σας τα όνειρα και τις σκέψεις σας? Αυτό το πρόσωπο αντικατοπτρίζει τον έρωτα. Αυτό που έχετε, μπορεί να είναι πολύ όμορφο αυτή τη στιγμή.

αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). κάρτα ταρώ : 6 των πεντάκτινων: Η επιθυμία να αποφύγετε νέα πράγματα στον έρωτα ή να παραμείνετε μακριά από θέματα που μπορεί να εμπλακείτε συναισθηματικά, εκδηλώνονται σήμερα. Δοκιμάστε να μην βλέπετε τον έρωτα, σαν ένα μαγικό είδος, που εκτυλίσσεται και θα υποκείψετε σ’ αυτόν. Αφήστε να είστε αυτοί που είσαστε και κάντε το με αγάπη.

υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). κάρτα ταρώ : 2 των πεντάκτινων: Αφήνοντας τον εαυτό σας να προσαρμοστεί σε μια σχέση, δεν είναι το τέλος σας, είναι μόνο η αρχή…. και μπορεί να χρειαστεί χρόνος για να βελτιωθεί, όταν συνειδητοποιήσετε ότι συμμορφωθήκατε λιγότερο από ό, τι θέλατε. Μπορεί να επιθυμείτε να είστε πιο σοφοί ή να αισθάνεστε πιο ζωντανοί αυτή τη στιγμή. Επιλέξτε μια διαδρομή που σας βοηθά να μεγαλώσετε περισσότερο. Είναι ένα μονοπάτι που οδηγεί στην επιτυχία!

ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). κάρτα ταρώ : ο πύργος: Η βάση σας είναι το σπίτι σας, όπου θα βρείτε την ευτυχία και την αρμονία μετά από την αναζήτηση του έρωτα; Μείνετε σταθεροί στα γνωστά μέρη που ξέρετε καλά, καθώς μπορεί να συναντήσετε κάποιον, αυτόν τον μήνα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments