Αθλητισμός

Κώστας Μανωλάς: Τελειώνει η μεταγραφή του στη Νάπολι

Κώστας Μανωλάς: Τελειώνει η μεταγραφή του στη Νάπολι
Τα τυπικά απομένουν, ώστε ο Κώστας Μανωλάς να φορέσει τη φανέλα της Νάπολι, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα.

Ο Κώστας Μανωλάς θα μετακομίσει από τη Ρώμη στη Νάπολη. Οι Ιταλοί θεωρούν κάτι παραπάνω από δεδομένη τη μεταγραφή του Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή στην ομάδα του ιταλικού Νότου, με το Sky Italia να υπογραμμίζει ότι ο Μανωλάς και η Ρόμα έχουν έρθει σε πλήρη συμφωνία. Ουσιαστικά, απομένουν οι τυπικές λεπτομέρειες ώστε ο ποδοσφαιριστής να αφήσει τους Ρωμαίους για τους “παρτενοπέι”.

Η συμφωνία Μανωλά και Ρόμα είναι οριστική και αμετάκλητη, τονίζει επίσης ο έγκυρος Τζιανλούκα Ντι Μάρζιο. Μάλιστα, οι δύο πλευρές φέρεται να τα έχουν βρει ακόμη και στον τρόπο εμπορικής εκμετάλλευσης της εικόνας του Έλληνα παίκτη. Εάν ολοκληρωθεί, η μεταγραφή θα αποτελεί μία από τις σημαντικότερες των τελευταίων ετών για τη Νάπολι και φυσικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς τα χρήματα που αξιώνει η Ρόμα είναι αρκετά.

Κι αφού αναφέρθηκε το όνομα της Ρόμα, αξίζει να σημειωθεί ότι έχει υψώσει το μοναδικό εμπόδιο (πάντα σύμφωνα με τους Ιταλούς) για να θεωρείται οριστικό το deal. Η Νάπολι προσπαθεί να “γλιτώσει” ορισμένα χρήματα από τη ρήτρα που έχει τοποθετηθεί για τη μεταγραφή του Μανωλά, με τη νυν ομάδα του να αξιώνει το πλήρες ποσό, που φτάνει τα 36 εκατομμύρια ευρώ.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο πρόεδρος της Νάπολι, Ντε Λαουρέντις, είχε αναφέρει τα εξής για το θέμα Μανωλά: “Είμαι πρόθυμος να επενδύσω κάποια χρήματα αλλά η τιμή πρέπει να είναι μικρότερη καθώς αν υπολογίσουμε και το υψηλό συμβόλαιο του παίκτη είναι ξεκάθαρο ότι πάμε πολύ ψηλά απ’ όσα υπολόγιζα για τον Μανωλά.

Στην ηλικία που είναι θα έλεγα ότι κοστίζει λιγότερα. Υπάρχουν συγκεκριμένοι πρόεδροι που θέλουν να αγοράζουν ποδοσφαιριστές από μένα στη μισή τιμή απ’ όσο μου έχουν πουλήσει κάποιους παίκτες. Με την Ρεάλ Μαδρίτης για παράδειγμα είχα φτάσει σε συμφωνία μέσα σε τρία λεπτά για τον Ιγκουαίν”.

Οι λεπτομέρειες και τα σενάρια για τη μεταγραφή Μανωλά

Η είδηση περί μεταγραφής του Μανωλά στη Νάπολι δεν αποτελεί πρόσφατο θέμα. Για την ακρίβεια, πριν από μερικές ημέρες, ξανά τα ιταλικά ΜΜΕ είχαν αναφερθεί στην υπόθεση.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ των Ιταλών, η Νάπολι ήθελε να προτείνει και ανταλλάγματα δίνοντας στη Ρόμα τον Ντιαβαρά, με τους Τζαλορόσι να επιθυμούν τον Μέρτενς. Επίσης στο τραπέζι φέρεται να έχει πέσει και το όνομα του Μάριο Ρούι, ο οποίος είχε μετακινηθεί το 2018 από τη Ρόμα στη Νάπολι. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το Tuttomercato, η πρόταση της Νάπολι στον Μανωλά ανέρχεται στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως χωρίς τα μπόνους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Νάπολι, απ’ ότι φαίνεται κερδίζει στο νήμα ομάδες όπως η Γιουβέντους, που ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του, αλλά και η Μίλαν, η οποία αναζητά ενίσχυση στα μετόπισθεν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments