Ελλάδα

Επικό tweet της γερμανικής πρεσβείας στην Ελλάδα

Επικό tweet της γερμανικής πρεσβείας στην Ελλάδα
Ο αυτοσαρκασμός και το πετυχημένο χιούμορ σε άλλο επίπεδο από τη γερμανική πρεσβεία στην Ελλάδα. Δείτε το tweet.

Αποθέωση για τη γερμανική πρεσβεία στην Ελλάδα, που δείχνει πως το χιούμορ και ο αυτοσαρκασμός μπορεί να φτάσει σε άλλα… επίπεδα. Με ένα επικό tweet οι Γερμανοί αυτοσαρκάζονται για κάτι που οι Έλληνες τους “κοροϊδεύουμε” εδώ και χρόνια. Για το πέδιλο με κάλτσα που φοράνε τα καλοκαίρια! Και που με αυτό το στυλ εμφανίζονται σε νησιά και παραλίες.

Οι Γερμανοί, λοιπόν, δεν… εκνευρίζονται όπως θα έκαναν άλλοι στη θέση του. Και για να τα λέμε και όλα, εμείς θα ήμασταν από τους πρώτους. Αν κάποιος μας “δούλευε”, πιθανότατα θα αντιδρούσαμε διαφορετικά. Και δε θα χρησιμοποιούσαμε το χιούμορ μας.

Τι έκανε λοιπόν η γερμανική πρεσβεία στην Ελλάδα; Ανέβασε ένα… επικό tweet. Με πέδιλο και κάλτσα και καλοσώρισε κατ’ αυτό τον τρόπο το καλοκαίρι που ξεκίνησε. Άλλωστε, σε μια χώρα σαν τη δική μας, οι Γερμανοί που μένουν εδώ μπορούν να απολαύσουν ήλιο που στη Γερμανία δε βλέπουν συχνά.

Φυσικά στα σχόλια επικράτησε… πανικός. Ο κόσμος βλέποντας τον αυτοσαρκασμό της γερμανικής πρεσβείας έσπευσε να αποθεώσει τους εμπνευστές της συγκεκριμένης φωτογραφίας και φυσικά της συγκεκριμένης λεζάντας.

“Έπος. Εύγε. Αν το έχει εγκρίνει και ο Γερμανός πρέσβυς, υποκλίνομαι”, έγραψε ένας χρήστης του Twitter ένω κάποιος άλλος πρόσθεσε. “Ο αυτοσαρκασμός αποτελεί δείγμα υψηλής ευφυίας. Δεν υπάρχει καλύτερο χιούμορ από το να αποδέχεσαι και το χιούμορ και την καζούρα αλλά και να κάνεις πλάκα μ’αυτό! Θεούληδες!”.

Ένας τρίτος πρόσθεσε κάτω από τη φωτογραφία της γερμανικής πρεσβείας. “Εντάξει, αυτό είναι χιούμορ σε άλλο επίπεδο. Καλό καλοκαίρι. Σας περιμένουμε στις παραλίες”. Αρκετοί ήταν εκείνοι που πόσταραν κάτω από τη φωτογραφία διάφορα gifs που… αποθεώνουν τους Γερμανούς και κάποια βιντεάκια για τη γερμανική κουλτούρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments