Διεθνή

Μπριζίτ Μακρόν: “Κάποτε συνειδητοποίησα ότι ο Εμανουέλ είναι η ζωή μου”

Μπριζίτ Μακρόν: “Κάποτε συνειδητοποίησα ότι ο Εμανουέλ είναι η ζωή μου”
Η πρώτη κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν, σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης για τη σχέση της με τον πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν

Η Μπριζίτ Μακρόν αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της πολιτικής -και όχι μόνο- επικαιρότητας. Η πρώτη κυρία της Γαλλίας, ξεπερνά, κατά πολλούς σε δημοφιλία την αντίστοιχη των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ. Η ίδια έχει δημιουργήσει μια εξαιρετική σχέση με τον πρόεδρο της χώρας, Εμανουέλ Μακρόν, με τους δύο ανθρώπους να απολαμβάνουν τη ζωή τους, αδιαφορώντας για τη διαφορά που έχουν στα χρόνια.

Η Μπριζίτ Μακρόν μίλησε στο RTL για τη σχέση της με τον Εμανουέλ Μακρόν, τις πρώτες ημέρες της γνωριμίας τους αλλά και το γεγονός πως έπρεπε να πάρει το “ΟΚ” από τα παιδιά της για να κάνει το βήμα παραπάνω με τον νυν πρόεδρο της Γαλλίας. Παράλληλα, απάντησε και σε ερώτηση για τον χαρακτηρισμό “cougar”, ο οποίος φαίνεται ότι δεν της ταιριάζει.

«Πέρασε πολύς καιρός μέχρι να συνειδητοποιήσω τι συνέβαινε με τον Εμανουέλ, να αποφασίσω να κάνω το μεγάλο βήμα και να γίνω σύζυγός του. Δεν θα άντεχα ούτε στη στιγμή στην σκέψη να καταστρέψω τη ζωή των παιδιών μου, δεν μπορούσα να το κάνω», ανέφερε αρχικά η κ. Μακρόν για να συμπληρώσει: «Φυσικά και τους στενοχώρησα, όπως κάνουν όλοι οι γονείς όταν χωρίζουν» είπε. «Κάποια στιγμή όμως, συνειδητοποίησα πως ο Εμανουέλ ήταν η ζωή μου. Και το κατάλαβαν κι αυτά. Δεν θέλω να μιλάω γι’ αυτά».

«Δεν είμαστε ένα ζευγάρι – πρότυπο. Φυσικά και δεν είμαστε το ιδανικό ζευγάρι. Και μόνο το να είσαι ζευγάρι με κάποιον είναι περίπλοκο, είναι μια καθημερινή μάχη. Όταν έχεις και μεγάλη διαφορά ηλικίας, μπορεί να είναι ακόμη πιο περίπλοκο”. Όσο για τη λέξη cougar, η κ. Μακρόν ήταν ξεκάθαρη: “Τι σημαίνει αυτή η λέξη; Δεν περιγράφει τίποτα! Πάντα με γοήτευαν οι άνδρες της ηλικίας μου, εκτός από τον Εμανουέλ Μακρόν, αυτός ήταν η εξαίρεση”.

Τα εφηβικά χρόνια της Μπριζίτ και τα Κίτρινα Γιλέκα

Η Μπριζίτ Μακρόν όμως αναφέρθηκε και στα εφηβικά της χρόνια: “Όταν είχα τους γονείς που είχα, φαινόταν σαν να είχα τα πάντα. Με αγαπούσαν, ήμουν μορφωμένη. Είχα τα πάντα. Είχα φίλους. Ήμουν αρκετά χαρούμενη. Αλλά κάτω από όλα αυτά, είχα άγχος, χωρίς να μπορέσω να προσδιορίσω ποτέ γιατί, που το έχασα με την εφηβεία”

Πάντως, η συζήτηση με την πρώτη κυρία της Γαλλίας περιελάμβανε και ένα πολιτικό σχόλιο. Η Μπριζίτ Μακρόν έθιξε επίσης ορισμένα πολιτικά θέματα, συμπεριλαμβανομένου του κινήματος των Κίτρινων Γιλέκων, το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως η μεγαλύτερη δοκιμασία της προεδρίας του συζύγου της με τον Γάλλο πρόεδρο να προβαίνει σε ανακοινώσεις μέτρων προκειμένου να «ηρεμήσουν».

«Αυτή η κρίση ήταν προβλέψιμη. Οι Γάλλοι πολίτες από τα μισά του μήνα μένουν χωρίς χρήματα και θέλουν τα παιδιά τους να έχουν πρόσβαση στα καλύτερα. Λένε πως η κοινωνική κινητικότητα είναι σε παρακμή και τους πιστεύω. Φοβήθηκα για την Γαλλία… Τίποτα δεν επιτυγχάνεται με την βία».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments