Ζώδια

Ζώδια: Ταρώ ερωτικές προβλέψεις για το Σάββατο (22/6/19)

Ζώδια: Ταρώ ερωτικές προβλέψεις για το Σάββατο (22/6/19)
Ερωτικές προβλέψεις ταρώ για όλα τα ζώδια σήμερα, Σάββατο (22/6/19).

Ερωτικές προβλέψεις ταρώ για όλα τα ζώδια σήμερα, Σάββατο (22/6/19).  κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). κάρτα ταρώ: ο ιεροφάντης: Ένα ερωτικό ενδιαφέρον ή θέμα σχετικό με το σπίτι, μπορεί να δημιουργήσει ένα πολύπλοκο ερωτικό τρίγωνο, βασισμένο περισσότερο στην αναγκαιότητα, παρά στη λαγνεία.Στηριχτείτε στον εαυτό σας όταν μπορείτε και μην επιτρέψετε στην ευπάθεια να μετακινήσει την καρδιά σας, προς τα εμπρός.

ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου). κάρτα ταρώ: η κρίση: Η χαρά μπορεί να μπει στην εικόνα και να επαναφέρει συναισθήματα από το παρελθόν, όπου το κακό θάφτηκε και ξεχάστηκε εδώ και καιρό. Αφήστε αυτή να είναι μια περίοδος θεραπείας και μάθησης…. για να μετατρέψει το παρελθόν, σε μια όμορφη στιγμή.

δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου). κάρτα ταρώ : η σελήνη: Μια πρόκληση ή ένα μάθημα ζωής, δημιουργεί μια ευκαιρία για να αναπτυχθεί και να εξερευνηθεί το νόημα της αγάπης, με έναν πρακτικό τρόπο. Φιλανθρωπικά και πράγματα καλοσύνης, δημιουργούν όγκους επικοινωνιών.

καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). κάρτα ταρώ : το άρμα: Η επιθυμία σας να είστε διαθέσιμοι, μπορεί να συντελέσει στη δημιουργία μιας συνεργασίας με κάποιον, που αισθάνεται το ίδιο. Η ψυχική και καρμική ευκαιρία, είναι στα αστέρια.

λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). κάρτα ταρώ: ο κόσμος: Αν εγκαταλείψετε τις μεγάλες προσδοκίες, θα δημιουργηθεί ένας καλύτερος τρόπος για να είστε σε μια σχέση, με κάποιον που είναι ίσος με σας. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν φυσικά και δείτε πώς το σύμπαν καθαρίζει ένα μονοπάτι για πιο υγιή αγάπη.

παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου). κάρτα ταρώ : η δύναμη: Σήμερα εμφανίζεται, η πλευρά εκείνη του εαυτού σας που αναζητάει περιπέτεια. Και θα σας διδάξει ένα μάθημα, για το πώς να πάρετε τον κόσμο όπως έρχεται… παρά να πιέζετε καταστάσεις γι’ αυτό που θέλετε, αλλά δεν θα έπρεπε να θέλετε.

ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου). κάρτα ταρώ : τροχός της τύχης: Το να εργάζεστε για τον έρωτα, είναι πολύ καλύτερο, από το να μην υπάρχει καθόλου έρωτας. Εκτιμήστε αυτό, για το οποίο έχετε συμβάλλει να μεγαλώσει, με αξιοσημείωτο τρόπο σήμερα.

σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου). κάρτα ταρώ : ο αυτοκράτορας: Μπορεί να βρεθεί μια ευκαιρία για να εξομαλυνθούν οι προκλήσεις της σχέσης σας, και να βελτιωθεί η επικοινωνία ανάμεσά σας. Η γλώσσα της αγάπης σας, μπορεί να μιλήσει καλύτερα μέσα από ποιοτικό χρόνο σήμερα.

τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου).κάρτα ταρώ : ο τρελός:  Θα επανασυνδεθείτε ή θα συμμετάσχετε σε μια εκδήλωση όπου υπάρχει κάποιος τύπος ψυχικής σύνδεσης. Μπορεί να συναντηθείτε με κάποιον που δεν έχετε δει εδώ και πολύ καιρό και θα νιώσετε μια εγγύτητα, που δεν πρέπει να αγνοήσετε.

αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). κάρτα ταρώ : ο ιεροφάντης: Μπορεί να υπάρχει μια καρμική σχέση που έρχεται στη ζωή σας για να σας βοηθήσει να μάθετε καλύτερα τον εαυτό σας. Όπως επίσης, τον τρόπο που μπορείτε ν’ αγαπάτε τους άλλους, παρά τις υπάρχουσες δυσκολίες.

υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). κάρτα ταρώ : ο κόσμος: Υπάρχει ανάγκη να είστε γύρω από ανθρώπους που υποστηρίζουν τα όνειρά σας. Η αγάπη σας για την επικοινωνία, θα υποστηρίξει καλύτερα τις ιδέες σας. Ζητήστε από το σύμπαν να σας ενθαρρύνει, γιατί ήρθε η ώρα να αγκαλιάσετε, το ποιοι είστε πραγματικά.

ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). κάρτα ταρώ : οι εραστές: Παρόλο που σας λείπει κάποιος… και μπορεί να αισθάνεστε λυπημένοι, είναι επίσης μια αληθινή εμπειρία. Σημαίνει ότι η καρδιά σας είναι ανοιχτή και υπάρχει κάποιος εκεί έξω, που κρατάει το κλειδί.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments