Αθλητισμός

Γιουσέφ Ελ Αραμπί: Εξετάζει το… κανόνι ο Ολυμπιακός

Γιουσέφ Ελ Αραμπί: Εξετάζει το… κανόνι ο Ολυμπιακός
Τον σπουδαίο σκόρερ, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, έχει στη λίστα του ο Ολυμπιακός σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα.

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στην τελική ευθεία για την απόκτηση ενός επιθετικού που θα έρθει για να κάνει τη διαφορά. Οι ερυθρόλευκοι έχουν πολλά… μέτωπα ανοιχτά με το τελευταίο εξ αυτών να ακούει στο όνομα Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός επιθετικός, που αγωνίστηκε την τελευταία τριετία στην Αλ Ντουχαΐλ του Κατάρ, φαίνεται πως θα μείνει ελεύθερος από την ομάδα του.

Μετά από αρκετές περιπτώσεις παικτών που έχουν εξεταστεί από τους «ερυθρόλευκους», χωρίς να προχωρήσουν, ο Ελ Αραμπί μοιάζει να μπαίνει πολύ ψηλά στη λίστα τους, όπως αποκαλύπτει η «Sportday» σε κείμενο για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με αυτό το δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός έχει μπει εδώ και μέρες σε διαπραγματεύσεις με τον παίκτη, ο οποίος δεν παίζει στο Κόπα Άφρικα. Κάτι που είναι θετικό, αφού αν αποκτηθεί θα μπει άμεσα στην προετοιμασία. Και θα αγωνιστεί απέναντι στη Βικτόρια Πλζεν.

Οι ερυθρόλευκοι πάντως δεν παίζουν μόνοι τους στη συγκεκριμένη υπόθεση. Ξένα ΜΜΕ έχουν αναφερθεί στο ενδιαφέρον της Γαλατασαράι για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, λέγοντας πως οι Τούρκοι έχουν κάνει ήδη επαφές μαζί του, μετά το ναυάγιο με τον Εύθυμη Κουλούρη τον οποίο είχαν στη λίστα του. Κάτι που σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να βιαστεί αν θέλει να τον κάνει δικό του.

Ποιος είναι ο Ελ Αραμπί; Πρόκειται για μια… μηχανή των γκολ. Χαρακτηριστικά στην τριετία του στο Κατάρ έχει πετύχει 90 γκολ σε 78 συμμετοχές, ενώ και στη La Liga με τη Γρανάδα σκόραρε 15 φορές σε 35 εμφανίσεις.

Ο Ελ Αραμπί έχει αγωνιστεί και στην Primera Division με τη φανέλα της Γρανάδα, έχοντας συνολιά 126 εμφανίσεις και 41 γκολ, ενώ έχει παίξει και στη γαλλική Καέν. Πριν από τρία χρόνια και συγκεκρικέμενα το καλοκαίρι του 2016, είχε απασχολήσει έντονα και την ΑΕΚ, ωστόσο δεν είχε προχωρήσει τελικά η περίπτωσή του.

Στη λίστα ο Σβαμπ για αντι-Νάτχο

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του «χτενίζουν» την αγορά, προκειμένου να βρουν τον αντικαταστάτη του Μπίμπαρς Νάτχο στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», μια από τις περιπτώσεις που εξετάζονται είναι και αυτή του χαφ της Ραπίντ Βιέννης, Στέφαν Σβαμπ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι Ερυθρόλευκοι έχουν στη λίστα τους τον 28χρονο Αυστριακό, ο οποίος την τελευταία πενταετία με τη φανέλα της Ραπίντ, έχει 42 γκολ και 41 ασίστ σε 209 παιχνίδια. Μάλιστα, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε σε 50 ματς, έχοντας 6 γκολ και 9 ασίστ. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020, με το κασέ του να «αγγίζει» τα 2 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments