Lifestyle

Ατζούν Ιλιτσαλί: Νέα σύντροφος στο πλευρό του γνωστού παραγωγού

Ατζούν Ιλιτσαλί: Νέα σύντροφος στο πλευρό του γνωστού παραγωγού
Ο Ατζούν Ιλιτσαλί έχει βρει την ευτυχία στην αγκαλιά νέας συντρόφου, όπως υποστηρίζουν δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου.

Ο Ατζούν Ιλιτσαλί ολοκληρώνει μια ιδιαίτερα απαιτητική τηλεοπτική σεζόν. Ο Τούρκος παραγωγός, ο οποίος είχε αναλάβει τα πρότζεκτ του Survivor αλλά και του Power of Love ετοιμάζεται να κάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του, καθώς το ριάλιτι αγάπης ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες, ενώ στο τέλος Ιούνη θα ρίξει αυλαία και το ριάλιτι επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο. Σε γενικές γραμμές, η χρονιά δεν ήταν η καλύτερη δυνατή για τον παραγωγό που συνεργάζεται με τον ΣΚΑΪ.

Τα δύο πρότζεκτ του Ατζούν Ιλιτσαλί δεν τράβηξαν την προσοχή των τηλεθεατών, με αποτέλεσμα να κινηθούν σε μέτρια επίπεδα όσον αφορά την τηλεθέαση. Χαρακτηριστικό ήταν το παράδειγμα του τελικού του Power of Love. Το φινάλε του ριάλιτι αγάπης κατέγραψε, σύμφωνα με τη Nielsen, ποσοστό 14,2% στο γενικό και 14,6% στο δυναμικό κοινό. Την ώρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων η τηλεθέαση έφτασε έως το 21,6%.

Ωστόσο, όλα αυτά ανήκουν στο επαγγελματικό πεδίο των ενασχολήσεων του Τούρκου παραγωγού. Σε προσωπικό επίπεδο, τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν εξαιρετικά. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Real News, ο Ατζούν Ιλιτσαλί είναι ξανά ερωτευμένος! Λίγο καιρό μετά το διαζύγιό του με την τρίτη σύζυγό του, Σεϊμά Σουμπασί, ο 50χρονος παραγωγός έχει βρει την ευτυχία στην αγκαλιά της Cagla Ayca.

Οι λεπτομέρειες για τη σχέση του Ατζούν με την Cagla

Οι δυο τους έχουν διαφορά τριάντα ετών, αλλά βαδίζουν σύμφωνα με το ρητό που αναφέρει ότι ο έρωτας δεν κοιτά τα χρόνια. Η νέα αγαπημένη του Τούρκου παραγωγού δεν έχει σχέση με τα media. Έχει σπουδάσει νοσηλευτική και γενικά διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ στη ζωή της, γεγονός που οδηγεί τα τουρκικά ταμπλόιντ να κάνουν ενδελεχή έρευνα για να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με εκείνη.

Η σχέση του Τούρκου παραγωγού με τη νεαρή φοιτήτρια βρίσκεται στην αρχή της, όπως μας πληροφορούν τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας. Οι δυο τους απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους και μάλιστα ο Ατζούν δείχνει ιδιαίτερα ευτυχισμένος στο πλευρό της νέας του αγαπημένης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments