Πολιτική

Ο Πολάκης έσωσε άνθρωπο που έπαθε κρίση επιληψίας (pics)

Ο Πολάκης έσωσε άνθρωπο που έπαθε κρίση επιληψίας (pics)
Ο Παύλος Πολάκης βρισκόταν στα Σφακιά και η παρουσία του εκεί αποδείχτηκε σωτήρια για έναν πολίτη που έπαθε κρίση επιληψίας και σωριάστηκε στο έδαφος. Δείτε φωτογραφία.

Μπροστά σε ένα δύσκολο περιστατικό βρέθηκε ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος λειτούργησε ως γιατρός που είναι και έσπευσε να βοηθήσει έναν πολίτη. Ο τελευταίος σωριάστηκε στο έδαφος κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στα Σφακιά αφού έπαθε κρίση επιληψίας. Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα η επέμβαση του Αναπληρωτή Υπουργού ήταν σωτήρια για τη ζωή του άνδρα.

Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την επέτειο της επανάστασης του Δασκαλογιάννη, στην Ανώπολη Σφακίων στα Χανιά, το μεσημέρι της Κυριακής, στην οποία ήταν παρών ο Παύλος Πολάκης.

Ένας άνδρας βρέθηκε ξαφνικά στο έδαφος με συμπτώματα επιληπτικής κρίσης. Το επεισόδιο έγινε αμέσως αντιληπτό από τους παριστάμενους. Η επέμβαση του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας ήταν άμεση και καθοριστική. Πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες στον νεαρό ο οποίος έκανε εξαγωγή με αποτέλεσμα να υποστεί απόφραξη αεραγωγού.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα η επέμβαση του Παύλου Πολάκη ήταν σωτήρια προλαβαίνοντας τα χειρότερα και σώζοντας τη ζωή του νεαρού άνδρα. Στο σημείο κατέφθασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τον ασθενή αρχικά στο Αγροτικό ιατρείο Ανωπόλεως και εν συνεχεία στο Κέντρο Υγείας Σφακίων, ενώ αν κριθεί σκόπιμο ίσως διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων.

Δείτε φωτογραφίες:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments