Αθλητισμός

Ντάγκλας Αουγκούστο: Φήμες για πρόταση 5 εκατομμυρίων ευρώ από τον ΠΑΟΚ

Ντάγκλας Αουγκούστο: Φήμες για πρόταση 5 εκατομμυρίων ευρώ από τον ΠΑΟΚ
Ντάγκλας Αουγκούστο: Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει μια άκρως δελεαστική πρόταση για τον 22χρονο ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Βραζιλιάνοι.

Ντάγκλας Αουγκούστο: Νέο όνομα στο προσκήνιο για λογαριασμό του ΠΑΟΚ και μάλιστα από την αγορά της Βραζιλίας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την εν λόγω χώρα, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει να αποκτήσει τον 22χρονο ποδοσφαιριστή της Κορίνθιανς. Μάλιστα, ο σύλλογος από τη Θεσσαλονίκη φέρεται να προσφέρει το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ για να τον αποκτήσει. Συγκεκριμένα, τα ΜΜΕ της Βραζιλίας αναφέρουν τα εξής για το θέμα: “Ο Ντάγκλας, που ήταν δανεικός στην Μπαΐα, βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ. Ο ελληνικός σύλλογος προσφέρει γύρω στα πέντε εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του, με την Κορίνθιανς να πουλά το 85% των δικαιωμάτων του και να κρατά ένα 15%. Για τον παίκτη ενδιαφέρεται και η Ναντ”.

Ο ΠΑΟΚ έχει ως στόχο να ισχυροποιηθεί στη μεσαία γραμμή εν όψει της νέας σεζόν και περιπτώσεις όπως αυτές του Ντάγκλας Αουγκούστο σίγουρα θα μπορούσαν να απασχολούν τους ιθύνοντες του “δικεφάλου του Βορρά”, οι οποίοι θέλουν να “χτυπήσουν” καλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, με στόχο να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα. O Αουγκούστο, γεννηθείς το 1997, εντάχθηκε από μικρός στις ακαδημίες της Φλουμινένσε. To 2015 έκανε το ντεμπούτο του με τη “Φλου” και στα τρία χρόνια που έμεινε εκεί, κατέγραψε 53 συμμετοχές, σκοράροντας τρεις φορές. Το 2018 μεταπήδησε στην Κορίνθιανς (15 συμμετοχές) και στη συνέχεια δόθηκε ως δανεικός στην Μπαΐα.

Το “τιτίβισμα” για τον Ντάγκλας Αουγκούστο και τον ΠΑΟΚ

Ο Ντάγκλας Αουγκούστο εν δράσει

Το παρασκήνιο της “εμπλοκής” με Ελ Καντουρί

H Σταντάρ Λιέγης αποφάσισε να κάνει πίσω την τελευταία στιγμή, αρνούμενη τις οικονομικές απαιτήσεις του Ελ Καντουρί. Μέχρι εκείνο το σημείο, οι δύο πλευρές τα είχαν βρει και όπως αναφέρουν τα ελληνικά ΜΜΕ και το μόνο που έμενε ήταν το «ΟΚ» του ΠΑΟΚ. Τόσο ο Λουτσέσκου, όσο και ο Σαββίδης θα έλεγαν το «ναι» δίχως πολλά – πολλά στους Βέλγους και το θέμα θα είχε κλείσει.

Από τη μεριά τους, οι Βέλγοι αναφέρουν έναν διαφορετικό λόγο για το «ναυάγιο» των διαπραγματεύσεων. Συγκεκριμένα, τονίζουν ότι η Σταντάρ Λιέγης ενημέρωσε τον ατζέντη του Ελ Καντουρί πως ο σύλλογος έχει στραφεί σε άλλες περιπτώσεις και πως εν τέλει δεν θα προχωρήσει το δικό του θέμα. Συγκεκριμένα, ανέδειξαν τον 24χρονο ποδοσφαιριστή, Άντονι Λιμπόμπ ως τον άνθρωπο που θα «έτρωγε» την προτεραιότητα στον Ελ Καντουρί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments