Ελλάδα

Πολυλίμνιο: Νεκρός ο 22χρονος άνδρας που βούτηξε στη λίμνη

Πολυλίμνιο: Νεκρός ο 22χρονος άνδρας που βούτηξε στη λίμνη
Πολυλίμνιο: Με τον χειρότερο τρόπο ολοκληρώθηκαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 22χρονου άνδρα που βούτηξε στη λίμνη. Ανασύρθηκε νεκρός από τον βυθό της λίμνης.

Πολυλίμνιο: Τραγικός ήταν ο επίλογος στην επιχείρηση εντοπισμού του 22χρονου άνδρα ο οποίος αγνοούνταν από το απόγευμα της Κυριακής. Ο νεαρός άνδρας, αλβανικής καταγωγής είχε μεταβεί μαζί με έναν φίλο του στη λίμνη της περιοχής και πήρε την απόφαση να κολυμπήσει. Η απόφασή του απεδείχθη μοιραία καθώς μετά τη βουτιά του, δεν εμφανίστηκε ποτέ ξανά στην επιφάνεια. Ο φίλος του ειδοποίησε αμέσως τις Αρχές οι οποίες μετέβησαν άμεσα στο σημείο.

Άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας από την Καλαμάτα και τους Γαργαλιάνους έσπευσαν στη λίμνη, ενώ μετά από λίγη ώρα κρίθηκε αναγκαία η κλήση και της ΕΜΑΚ, που συμμετείχε στις έρευνες εντοπισμού με δύτες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πυροσβεστική είχε προετοιμάσει κατάλληλα τον χώρο, τοποθετώντας προβολείς, ώστε να καταστεί δυνατό στην ΕΜΑΚ να ερευνήσει την περιοχή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς είχε πέσει ήδη το σκοτάδι.

Παράλληλα, στην επιχείρηση βοήθησαν εθελοντικά και άνδρες της ΓΑΙΑ. Εν τέλει, έπειτα από αρκετές ώρες αναζήτησης, το σώμα του 22χρονου άνδρα βρέθηκε σφηνωμένο στον βυθό της λίμνης και ο άτυχος νεαρός ανασύρθηκε νεκρός από τα σωστικά συνεργεία λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής.

Βαρύ πένθος στην Πτολεμαΐδα για τους δύο ποδηλάτες

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Πτολεμαΐδα από τον θάνατο δύο ποδηλατών μετά από σύγκρουση με ΙΧ. Οι δύο άτυχοι νέοι ήταν σπουδαστές στο ΤΕΙ Φλώρινας και μάλιστα, στο τμήμα της Γεωπονικής. Οι δυο τους είχαν αναπτύξει στενή φιλία λόγω της αγάπης τους για την ποδηλασία. Μάλιστα, ο Γιώργος Πράσσος είχε συμμετάσχει σε δεκάδες ποδηλατικούς αγώνες, έχοντας στο παλμαρέ του την πρώτη θέση στον Ποδηλατικό Γύρο της λίμνης Πολυφύτου.

Τραγική ήταν και η ιστορία του Γιώργο Μίλτση, ο οποίος σήμερα θα ορκιζόταν και θα έπαιρνε το πτυχίο του, ωστόσο η μοίρα του φέρθηκε με άσχημο τρόπο. “Είμαστε συντετριμμένοι, ο Γιώργος αγαπούσε πολύ το ποδήλατο. Σήμερα θα ορκιζόταν και θα έπαιρνε το πτυχίο του στη Γεωπονική από τη σχολή του”, ανέφεραν οι γονείς του.

Την ίδια ώρα, η Τροχαία αναζητά τα αίτια του δυστυχήματος που βύθισε στο πένθος δύο οικογένειες. «Το σημείο είναι τέτοιο που δεν δικαιολογεί αυτό που έγινε. Είναι εντελώς παράλογο. Από τα στοιχεία που γνωρίζουμε δεν προκύπτει ότι η οδηγός προσπάθησε να αποφύγει κάποιο άλλο όχημα. Της έφυγε το τιμόνι για κάποιο λόγο» ανέφερε στο Έθνος, ο πρόεδρος των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments