Video

Χρύσα Ρώπα: Η μητρότητα μου άλλαξε τη ζωή (vid)

Χρύσα Ρώπα: Η μητρότητα μου άλλαξε τη ζωή (vid)
Η Χρύσα Ρώπα σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «After Dark» και τον Θέμη Γεωργαντά.

Η ταλαντούχα ηθοποιός Χρύσα Ρώπα αποκαλύπτει για πρώτη φορά τα νέα της επαγγελματικά σχέδια, μιλάει για το διάστημα που έζησε μόνιμα στο Παρίσι και τι της έλειπε από την Ελλάδα καθώς και για το πώς η μητρότητα άλλαξε τη ζωή της. Στο Εξομολογητήριο απαντά σε μία σειρά από after dark ερωτήσεις του Θέμη Γεωργαντά που θα μας ξαφνιάσουν.

Χρύσα Ρώπα: Σύντομο βιογραφικό

Η Χρύσα Ρώπα (Θεσσαλονίκη 25/02/1956-) είναι Ελληνίδα κωμικός και ηθοποιός του θεάτρου, της τηλεόρασης και του κινηματογράφου. Σε ηλικία δώδεκα ετών έμαθε πως είναι υιοθετημένη. Μεγαλώνοντας βρήκε τη χαμένη δίδυμη αδερφή της στο Παρίσι, η οποία έχει πλέον πεθάνει. Από τότε επισκέπτεται συχνά το Παρίσι είτε διδάσκοντας σε κάποια δραματική σχολή είτε παίζοντας σε κάποια θεατρική παράσταση.

Αποφοίτησε από τη δραματική σχολή της Ρούλας Πατεράκη. Ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία από το Εθνικό Θέατρο. Πρωτοεμφανίστηκε στην τηλεόραση με την τηλεοπτική σειρά “Αχ, Ελένη” αλλά ο πιο χαρακτηριστικός ρόλος της ήταν στη σειρά “Βαρβαρότητες”. Ακολούθησαν επιτυχημένα σίριαλ όπως το “Με δύο μαμάδες” και λιγο αργότερα το “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;” όπου χάρισε άπειρες στιγμές γέλιου.

  • Δείτε εδώ ένα απόσπασμα από την εμφάνισή της στο After Dark

Η Χρύσα Ρώπα / Φωτογραφία: NDP

Κώστας Κόκλας: Οι αποκαλύψεις που θα συζητηθούν

Στην αποψινή εκπομπή είναι καλεσμένος και ο ηθοποιός, Κώστας Κόκλας, ο οποίος μιλάει με τον Θέμη Γεωργαντά για το πολυσυζητημένο μιούζικαλ που συμμετέχει, “Το Δικό Μας Σινεμά”, για την προσωπική του ζωή σήμερα καθώς και για τη σχέση του με τον -σχεδόν έφηβο- γιο του. Επίσης, θυμάται και σχολιάζει με χιούμορ τη σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία του λίγα χρόνια πριν. Στο Εξομολογητήριο απαντά σε όλα: έχει κάνει σεξ σε δημόσιο χώρο; Πιο είναι το πιο αμήχανο φιλί που έχει ανταλλάξει στην επαγγελματική του πορεία; Υπάρχει κάποια επώνυμη που είχε σχέση και δεν το μάθαμε ποτέ; Και πολλά ακόμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments