Ζώδια

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (24/6/19)

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (24/6/19)
Συμβουλή για όλα τα ζώδια για σήμερα, Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019. Για να γνωρίζετε εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα τι επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα.

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας για σήμερα Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019.

  • ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ψυχραιμία Κριέ! Ψυχραιμία! Έχεις νʼ ακούσεις σήμερα ό,τι αρλούμπα μπορείς να φανταστείς στον εργασιακό σου χώρο. Και ξέρεις ποια είναι η μεγάλη πλάκα; Θα σου τα λανσάρουν και για εξυπνάδες.

  • ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ταύρε, κράτα όσο πιο σφιχτά μπορείς αυτή την αίσθηση αυτοεκτίμησης που δεν σ’ αφήνει να πέσεις στη γνώριμη παγίδα του “μήπως δεν είμαι αρκετά καλός/η για να αγαπηθώ”. Φυσικά και σου αξίζει η αγάπη! Όμως αυτή η αγάπη που μιλά για αφοσίωση, επιθυμία και σιγουριά. Όχι η άλλη, η φλου, που πάει να σου πλασάρει κάποιος/α τελευταία…

Ζώδια: Τι σας επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα – Αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

  • ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

«Ο Δάσκαλος δεν έκανε τέσσερα πράγματα. Ποτέ δεν θεώρησε κάτι ως δεδομένο, ποτέ δεν επέμεινε ότι κάτι ήταν βέβαιο, ποτέ δεν ήταν ανυποχώρητος και ποτέ δεν έδειξε εγωισμό.» (Κομφούκιος, Ανάλεκτα, Βιβλίο 9.4) – Ναι, σήμερα θα συναντήσεις στον εργασιακό σου χώρο και τις τέσσερις συμπεριφορές, είτε από τον/την προϊστάμενο σου, είτε από ανθρώπους που θα συναναστραφείς με αφορμή τη εργασία σου. Μακριά από αιχμηρά αντικείμενα, ναι;

Συμβουλές για όλα τα ζώδια

  • ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Αν κάποιος σου έδινε στο χέρι ένα αεροπορικό εισιτήριο και αρκετά χρήματα για τα πρώτα σου έξοδα εκεί που θα προσγειωθείς, πιθανόν θα είχες ήδη υποβάλλει την παραίτηση σου από την δουλειά, θα είχες χαιρετήσει φίλους/ες και συγγενείς και θα την είχες κάνει! Ναι, τόσο πνίγεσαι σήμερα από την ρουτίνα!

  • ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Για κάθε χάρη, συμβουλή, θέλημα που θα σου ζητήσουν σήμερα προσπάθησε να σε παρακαλώ να σκεφτείς πριν πεις το «Ναι» πόσες από τις δικές σου υποχρεώσεις θα πάνε πίσω. Δεν είναι και λίγες, ε;

  • ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Είναι μέρες που ακόμη και τα μεγαλύτερα πάθη κι οι δυνατότεροι έρωτες δεν μπορούν να σε καλύψουν. Και μένεις νʼ αναρωτιέσαι αν αυτά που αισθάνεσαι είναι ακόμη μια σύμβαση. Παρθένε, αφού έχεις μάθει πια πως δεν υπάρχει η τελειότητα γιατί επιμένεις να μην βλέπεις πως ο/η αλλος/η είναι συχνά για εσένα οι απολύτως απαραίτητες ατέλειες σου – οι παραφωνίες που σε κάνουν πιο ανθρώπινο; Απόλαυσε τις προκλήσεις και πάψε να σκέφτεσαι!

  • ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ζυγέ, μην περιμένεις ν’ αλλάξει σημαντικά σήμερα η προσέγγιση σου στη εργασιακή σου ρουτίνα. Η διαφορά μ’ εχθές είναι πως τώρα νιώθεις λίγο πιο εγωιστής/εγωίστρια και ξεροκέφαλος/η. Ναι, ναι, ξέρω πως μισείς αυτές τις συμπεριφορές, όμως δεν μπορείς παρά να παραδεχτείς πόσο χρήσιμες αποδεικνύονται. Για μια μέρα συγχωρείσαι!

Δείτε τι επιφυλάσσει η ημέρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα

  • ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Μέρες σαν τη σημερινή ο έρωτας μπορεί να μοιάζει σαν όνειρο ή σαν εφιάλτης. Να θες να το δώσεις όλα για όλα ή να αισθάνεσαι πιο προδομένος/η από ποτέ. Είτε είσαι στην πρώτη κατηγορία, είτε στη δεύτερη, να θυμάσαι πως πάντα υπάρχει το ξύπνημα και μετά το όνειρο και μετά τον εφιάλτη. Μην το ξεχνάς ποτέ αυτό.

  • ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η εργασιακή ρουτίνα έχει ανεβάσει πέμπτη ταχύτητα και πιέζει τον κινητήρα του μυαλού σου στα όρια του. Απόλυτα λογικά να λαχταράς μερικές στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης άμεσα. Αν δεν το απαιτήσεις όμως, δεν θα κάτσει από μόνο του!

  • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Μπορεί τις περισσότερες μέρες να δουλεύεις σαν αρχαίος Αιγύπτιος εργάτης στις πυραμίδες όμως βαθιά μέσα σου ξέρεις πως αυτή είναι μια απαραίτητη θυσία που πρέπει να υποστείς ώστε να είσαι απόλυτα χαλαρός/η στην κοινωνική σου ζωή. Το θέμα είναι μήπως εργάζεσαι συνεχώς περισσότερο και χαλαρώνεις όλο και λιγότερο; Για πόσο θα συνεχίσεις έτσι;

Η συμβουλή της ημέρας για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα

  • ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Δεν είναι ιδέα σου. Ξαφνικά πολλοί/ες φίλοι/ες σου ή συνάδελφοι σου αποφάσισαν να βγάλουν στην επιφάνεια τον μικρό δικτάτορα που κρύβουν μέσα τους και προσπαθούν να σε πιέσουν να συμφωνείς σε όλα μαζί τους. Αυτή η άγνοια τους όμως ρε παιδί μου, που πάνε να τα βάλουν μαζί σου… Είναι σχεδόν κωμική.

  • ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ιχθύ, επειδή σήμερα παίρνεις τα πάντα πολύ προσωπικά, ξεκαθάρισε το σε παρακαλώ από την αρχή της ημέρας με όσους/ες πρόκειται να συναναστραφείς. Μπορεί και να γλιτώσουμε καμιά παρεξήγηση (και δύο, και τρεις…).

Πηγή: stardome.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments