Ζώδια

Ζώδια: Ταρώ ερωτικές προβλέψεις για την Δευτέρα (24/6)

Ζώδια: Ταρώ ερωτικές προβλέψεις για την Δευτέρα (24/6)
Ερωτικές προβλέψεις ταρώ για όλα τα ζώδια σήμερα, Κυριακή (23/6/19).

Ερωτικές προβλέψεις ταρώ για όλα τα ζώδια σήμερα, Κυριακή (23/6/19).

ταρώ ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

  • Κάρτα ταρώ: ο αυτοκράτορας .

Όλες οι καταστάσεις, εκφράζονται με ανυπολόγιστους τρόπους σήμερα. Μπορεί να σκέφτεστε κάποιον που είναι πολύ μακριά και να επανασυνδεθείτε μετά από μια μακρά απουσία. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για τα σήματα που σας στέλνει, ένας άλλος άνθρωπος…. ίσως ένας καινούργιος έρωτας!

  • κάρτα ταρώ: η αυτοκράτειρα

Ακούστε την καρδιά σας. Περάστε κάποιο χρόνο κάνοντας πράγματα που σας βοηθούν να σκεφτείτε και να διασαφηνίσετε κάποιες καταστάσεις. Η εσωτερική φωνή σας, έχει κάτι να σας πει…. και πρέπει να ακούσετε

ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

  • κάρτα ταρώ : το άρμα

Ακούστε τη διαίσθησή σας σήμερα. Μπορείτε να παρατηρήσετε πράγματα που πρέπει να γίνουν και να παίξετε το ρόλο του προστάτη, με τους φίλους, την οικογένεια και τους αγαπημένους σας.Κάποιοι μπορεί να έχουν φτάσει στα όριά τους… αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με σας. Αντ’ αυτού, επικεντρωθείτε στην καθαρότητα των προθέσεων σας και αφήστε τις εντάσεις να περάσουν

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

  • κάρτα ταρώ : ο μάγος

Μια νέα αρχή, είναι δική σας σήμερα. Ίσως έχετε δοκιμάσει μια στιγμή ευπάθειας και τώρα αισθάνεστε πιο σίγουροι με τον εαυτό σας. Υπάρχει μια περίοδος ισχυρής συναισθηματικής εξέλιξης, για σας. Η ασφάλεια και η αίσθηση του σκοπού, επιστρέφουν στην καρδιά σας.

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

  • κάρτα ταρώ: ο ερημίτης

Μπορεί να βρίσκεστε σε μια κατάσταση που πρέπει να λάβετε κάποιες αποφάσεις. Ίσως πρέπει να αποφασίσετε πώς να γιορτάσετε με έναν σύντροφο. Πάρτε το χρόνο που χρειάζεστε για να στραφείτε μέσα σας και να σκεφτείτε. Δεν χρειάζεται να αισθάνεσθε καμία πίεση κατά τη διαδικασία.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

  • κάρτα ταρώ : ο κόσμος

Τα καλά πράγματα έρχονται σ’ αυτούς που περιμένουν. Μπορεί να χειρίζεστε πολλά διαφορετικά πράγματα ταυτόχρονα…. και περιμένετε, για μια σημαντική ανακάλυψη

ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

  • κάρτα ταρώ : βασίλισσα των κυπέλλων

Η νοημοσύνη και τα συναισθήματα μπορεί να μην ταιριάζουν πάντα…. και η ενέργεια σας θα μπορούσε να δαπανηθεί καλύτερα κάνοντας κάτι παραγωγικό. Βρεθείτε στην ουσία ενός θέματος σκάβοντας μέσα σας, για όσα σκέφτεστε και αισθάνεστε.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

  • κάρτα ταρώ : η δύναμη

Ο χρόνος είναι ενέργεια. Οι διαισθητικές και περιπετειώδεις πλευρές σας, βρίσκουν τη θέση τους στον κόσμο! Και ενθαρρύνετε τους άλλους να βρουν συντομότερους τρόπους, για να είναι παραγωγικοί και να εξοικονομούν χρόνο.

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

  • κάρτα ταρώ : θάνατος

Δώστε προσοχή στα όνειρά σας σήμερα.Μείνετε συνδεδεμένοι με τις πνευματικές πτυχές της ερωτικής σας ζωής και των σχέσεων σας, ώστε να μείνετε στο σωστό δρόμο. Μια ερωτική σχέση, μπορεί να γίνει ακόμη πιο παθιασμένη!

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

  • κάρτα ταρώ : ο ερημίτης

Ένας πνευματικός δεσμός σχηματίζεται. Θα μπορούσε να είναι μια αδελφή ψυχή Εσείς ή κάποιος κοντά σας ενδέχεται να δείξετε ο ένας στον άλλον, πως υπάρχει ενδιαφέρον περισσότερο από πλατωνικό. Αυτό μπορεί να είναι κάτι για να το εξερευνήσετε…. αλλά προς το παρόν διατηρήστε τις επιφυλάξεις σας.

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

  • κάρτα ταρώ : ο μάγος

Τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή, γίνονται ελπιδοφόρα. Ένα πρόσωπο ή μια σχέση που κάποτε της γυρίσατε την πλάτη, θα γυρίσει πίσω για να επανορθώσετε. Μπορεί να αντισταθείτε να αφήσετε κάποιον αυτήν την στιγμή…. αλλά τα πράγματα μπορούν να βελτιωθούν με την πάροδο του χρόνου.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

  • κάρτα ταρώ : 5 των κυπέλλων

Η προσοχή σας σήμερα θα στραφεί στις σχέσεις σας. Μπορεί να υπάρχει κάποια ένταση ανάμεσα σ’ αυτό που θέλετε… και σ’ αυτό που πιστεύουν οι άλλοι ότι πρέπει να συμβεί. Αλλά παρόλη τη συζήτηση, τα πράγματα έχουν έναν τρόπο να δουλεύουν για το καλύτερο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments