Αθλητισμός

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο Αλέξης Τσίπρας και το μήνυμά του για τον MVP του NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο Αλέξης Τσίπρας και το μήνυμά του για τον MVP του NBA
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας έστειλε τα συγχαρητήριά του στον "Greek Freak" για την ανάδειξή του ως MVP του NBA.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο 24χρονος διεθνής φόργουορντ αναδείχθηκε τα ξημερώματα MVP του NBA για τη σεζόν 2018-19. Μια διάκριση που έκανε χαρούμενους όλους τους Έλληνες, καθώς ο Greek Freak έγινε ο πρώτος συμπατριώτης μας που αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης της σεζόν στον μαγικό κόσμο πέραν του Ατλαντικού.

Ο «Greek Freak» παρέλαβε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της χρονιάς στο NBA και αφού ευχαρίστησε μιλώντας με δάκρυα στα μάτια όσους τον βοήθησαν να φτάσει μέχρι την κορυφή, έμαθε και τα αποτελέσματα από την ψηφοφορία των δημοσιογράφων στα NBA Awards 2019. Έμαθε πως ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος σε αυτή, συγκεντρώνοντας ποσοστό 77%. Από νωρίς το πρωί, ο Αντετοκούνμπο δέχεται τα συγχαρητήρια από το σύνολο του αθλητικού και του πολιτικού κόσμου.

Μήνυμα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την τεράστια επιτυχία του έστειλε και ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μέσω ανάρτησης του στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, ανέφερε τα εξής για τον φόργουορντ των Μπακς: “Τα ξημερώματα γράφτηκε μια σπουδαία σελίδα στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ. Ένα δικό μας παιδί, ένας Έλληνας με καταγωγή από τη Νιγηρία, αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίχτης στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο MVP της κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ.

MVPs είναι όμως και οι άνθρωποί του, που τον πίστεψαν και τον στήριξαν. MVPs είναι όλα τα παιδιά που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στη χώρα μας και που ασχέτως καταγωγής ονειρεύονται ένα καλύτερο μέλλον. Συγχαρητήρια Γιάννη, δίνεις μεγάλη χαρά σε έναν ολόκληρο λαό» έγραψε ο Έλληνας πρωθυπουργός ανεβάζοντας και δύο φωτογραφίες του Γιάννη: μία τωρινή με τη φανέλα των Μπακς και άλλη μία από τότε που πιτσιρικάς έκανε όνειρα για το μέλλον”.

Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Λίγες ώρες νωρίτερα, σχόλιο για τη μεγάλη επιτυχία του Γιάννη Αντετοκούνμπο έκανε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε τα εξής σε ποστάρισμά του: «Μια μεγάλη αναγνώριση για ένα σπουδαίο αθλητή αλλά πάνω από όλα για ένα θαυμάσιο άνθρωπο που δεν ξεχνά από πού ξεκίνησε! Greek Freak μας κάνεις υπερήφανους!»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments